Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟλικό λίφτινγκ στο πρωινό του Alpha! Τέλος η Τατιάνα-To «κλειδί» στα χέρια...

Ολικό λίφτινγκ στο πρωινό του Alpha! Τέλος η Τατιάνα-To «κλειδί» στα χέρια της Τσιμτσιλή

Όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στον Alpha στη ζώνη 10.00 – 13.00 έχουν αποτύχει.Εδώ και πολλές σεζόν για την ακρίβεια από τότε που η Ελένη Μενεγάκη επί γερμανικής διοίκησης του καναλιού από το RTL μετακινήθηκε στο slot 13.00 – 16.00.

Στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών που προωθούνται στο κανάλι από την επόμενη σεζόν έχει πέσει ένα ακόμη σενάριο στο τραπέζι:

Νέα ενημερωτική εκπομπή στη ζώνη 7.00 – 10.00 και μετακίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του «Happy Day» στο τρίωρο 10.00 – 13.00.

Η Σταματίνα διανύει μια από τις καλύτερές της χρονιές στους πίνακες τηλεθέασης και στον Alpha πιστεύουν πως μπορεί άνετα να σταθεί στη πιο ανταγωνιστική ζώνη που ακολουθεί.

Από την άλλη αυτό εμπεριέχει και ένα ρίσκο. Καθώς ήταν πρόταση της Ζήνας Κουτσελίνη πριν πολλά χρόνια η συγκεκριμένη πολύ πρωινή ψυχαγωγία και πέτυχε.

Μόνο εάν το θελήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα γίνει αυτή η μετακίνηση. Και μετά φυσικά πρέπει να βρεθεί και το πρόσωπο που θα αναλάβει την πολύ πρωινή ενημέρωση.

Υπάρχει βέβαια και η σκέψη back to back ψυχαγωγίας. Δηλαδή να ξεκινά η μέρα με «Happy Day» και να συνεχίζεται με άλλη ψυχαγωγική εκπομπή. Πάντως όπως όλα δείχνουν το «T – Live» της Τατιάνας Στεφανίδου τουλάχιστον στη συγκεκριμένη ζώνη δεν πρόκειται να συνεχιστεί…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα