Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι πρώτες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα - Θα...

Οι πρώτες πληροφορίες για το τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα – Θα μείνει στο Mega;

Είναι πολύ νωρίς αλλά το Mega κάνει τα πρώτα πλάνα του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η σημαντική πτώση της Δανάης Μπάρκα έχει προβληματίσει αρκετά τα στελέχη του Mega που από την πρώτη θέση, πλέον έχει «παγιωθεί» στην τρίτη.

Από την άλλη, ως πρόσωπο σαφώς και την πιστεύουν και εκτιμούν το γεγονός πως ανέβηκε αρκετά από την περσινή σεζόν διαψεύδοντας όλες τις προβλέψεις για το αντίθετο.

Αυτό που ακούγεται ότι μπορεί να δούμε τη νέα σεζόν είναι η μετακίνηση του «Πάμε Δανάη» στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση του «Τι λες τώρα», το οποίο κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει αν δεν ανεβάσει στροφές στην τηλεθέαση. Εξάλλου, ο Γιάννης Λάτσιος ήδη την καλοβλέπει για το OPEN.

Όσο για το τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τη Δανάη, μην σας κάνει εντύπωση να μπει στην κούρσα της διεκδίκησης και το Mega για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από την άλλη, αν το κανάλι επιθυμεί να μειώσει σημαντικά το κόστος του καθημερινού του προγράμματος θα μπορούσε να τοποθετήσει την Ελεονώρα μία αργότερα, στο 9-12, να μετακινηθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 12 και η Ελένη Μενεγάκη να επιστρέψει στην κλασική της ώρα στις 13.00.

Για να δούμε…

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα