Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι πρώτες δύο “διάσημες” για το ροζ ριάλιτι του ΣΚΑΪ (ΦΩΤΟ)

Οι πρώτες δύο “διάσημες” για το ροζ ριάλιτι του ΣΚΑΪ (ΦΩΤΟ)

Το «Love Island» ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Πρόκειται για ριάλιτι σχέσεων, αρκετά πιο σκληρό σε σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, που θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στο εξωτερικό.

Για την παρουσίαση προορίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί κάτι μέχρι σήμερα. Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα έχουν ανοίξει.

Ωστόσο, όπως φαίνεται η παραγωγή ψάχνει να βρει και παίκτες που θα μπορούσαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει προσεγγίσει δύο παίκτριες που συμμετείχαν σε ριάλιτι του καναλιού. Αμφότερες κατάφερε να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και να γίνουν αντικείμενο συζήτησης για διάφορους λόγους.

Η πρώτη στην οποία έγινε πρόταση είναι η Σοφία Δανέζη. Η ξανθιά τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ φτάνοντας μάλιστα στον τελικό. Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε.

Πρόταση έγινε και στην Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια ήταν νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «Power of Love» ενώ συμμετείχε και στο «Big Brother». Η ίδια φάνηκε να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα