Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟι ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη που ακούγονται για το 2022!

Οι ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη που ακούγονται για το 2022!

Σε λίγες μέρες θα αποχαιρετήσουμε το 2021 και θα μπούμε στο 2022. Ενδέχεται η νέα χρονιά να έχει πολλές τηλεοπτικές μεταγραφές και εκπλήξεις. Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί και αμέσως τώρα θα σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά που ενδέχεται να μας απασχολήσουν…Παράλληλα θα σας δίνουμε και μικρές δόσεις του ρεπορτάζ μας…

Τελευταία χρονιά της Σταματίνας στον ALPHA;

Η Σταματίνα συγχωρεί, αλλά δεν ξεχνά. Αυτό μας μεταφέρει το περιβάλλον της..Δεν είναι πρόθυμη να συνεχίσει στο κανάλι λόγω της κακής συμπεριφοράς που δέχθηκε το Καλοκαίρι. Η μεταγραφή της Κατερίνας Καινούργιου στον σταθμό και η απαίτησή της να ξεκινά στις 10.00, σήμαινε αυτομάτως τη μείωση της εκπομπής της Σταματίνας κατά μία ολόκληρη ώρα. Παρά τις διαφωνίες της, ο ALPHA φάνηκε να δίνει προτεραιότητα στο νέο του απόκτημα, κάτι που την πλήγωσε αρκετά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει στους στενούς της συνεργάτες πως αυτή η σεζόν είναι η τελευταία της στον ALPHA.

Δύο κανάλια φαίνεται να θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια θα συζητησει, αλλά ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει προτεραιότητα. Είναι πολύ πιθανό του χρόνου η Σταματίνα να ειναι στον ΑΝΤ1.

Και ο Γιώργος με τη Φαίη;

Εδώ το τοπίο είναι θολό! Το OPEN με Λάτσιο τους θέλει 100%. Το θέμα είναι πως αν ο ΑΝΤ1 θέλει να τους κρατήσει, ίσως να μη θέλουν να φύγουν. Πηγαίνοντας στο OPEN, αλλάζουν αυτομάτως και εθνική και αυτό θέλει σκέψη…Τα νούμερα τους είναι ανεβασμένα τον τελευταίο καιρό και αν αυτό διατηρηθεί, δεν αποκλείεται ο ΑΝΤ1 να σκεφτεί την τριχοτόμηση της πρωινής του ζώνης, δηλαδή να συνδυαστεί και η Σταματίνα και το δίδυμο Λιάγκας-Σκορδά. Σίγουρα θα μας απασχολήσει αυτό το επόμενο διάστημα…

Και η Μαλέσκου;

Η συνεργασία της παρουσιάστριας του “Love it” με το κανάλι του Φαλήρου, μετά την πτωτική τάση της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, θα ολοκληρωθεί στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς.

Την έχει προσεγγίσει ένα άλλο κανάλι για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει δεχθεί κρούση από το OPEN ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη αναγνωριστική επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα