Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΞεχάστε το All Star, και πάμε στο κλασικό Survivor 6! Τι παίχτηκε...

Ξεχάστε το All Star, και πάμε στο κλασικό Survivor 6! Τι παίχτηκε και ο Ατζούν τα άλλαξε όλα;

Τελικά ο Τούρκος δεν πιάνεται εύκολα και δεν εκβιάζεται εύκολα. Έχει πάντα και το καρπούζι και το μαχαίρι. Αλλά μάλλον κάποιοι το ξέχασαν.

Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή, αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε.

Αλλά ο Τούρκος τους την έχει στημένη και ετοιμαζόταν καιρό. Σχεδιάζει να ρίξει στην μάχη το ALL STAS και μάλιστα για 10 μήνες.

Θα ξεκινήσει από Σεπτέμβριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο.

POPULAR POST

Survivor 5

Την βραδιά του μεγάλου τελικού και λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, εμφανίστηκε ο Ατζούν και στο τέλος άφησε το καλύτερο.

Δηλαδή είπε ακριβώς ότι στόχος του είναι να δούμε ένα διαφορετικό survivor.

Ο Ατζούν έχει σκοπό να αλλάξει το Survivor. Βρίσκεται ήδη στο προγραμματισμό για το Survivor ALL STAR.. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να μπορέσει να διοργανώσει το Survivor All Stars που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα. Γνωρίζει φυσικά ότι το θέλει πολύ και ο κόσμος.

Είναι γνωστό στην πιάτσα πως ο Ατζούν δεν παίζεται εύκολα στα παζάρια, αλλά το κυριότερο δεν σηκώνει εκβιασμούς.

Τρελάθηκε μόλις άκουσε τι ζητάνε οι παλαιοί παίχτες για να κλείσουν και το…πήρε αλλιώς.

Τι ακριβώς έγινε;

Το επιτελείο του Τούρκου παραγωγού στην Ακούν Media, έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν τελειώσει ο πέμπτος κύκλος και είχαν κάνει μια πρώτη συζήτηση για τις οικονομικές απαιτήσεις των παιχτών και είχαν κάνει μια πρώτη αναφορά στον Ατζούν.

Αλλά λίγες ημέρες πριν τον τελικό, και αμέσως μετά τον τελικό, έκανε ο ίδιος ορισμένες επαφές, και αυτά που άκουσα τον εξόργισαν. Τα ποσά που του ζήτησαν οι παλαιοί παίχτες ήταν «τρελά», αφού όλοι πίστευαν οτι οι παίχτες που μπορούν να λάβουν μέρος είναι συγκεκριμένοι και έτσι αναγκαστικά θα δεχτεί τις απαιτήσεις τους. Επίσης πάτησαν πάνω στο γεγονός ότι ο κόσμος το περιμένει πως και πως.

Ο Τούρκος ενημέρωσε τους συνεργάτες του, να ακυρώσουν όλες τις προτάσεις που είχαν γίνει στους παίχτες.

Αν τα ποσά που ακούσαμε ότι ζήτησαν ορισμένοι παίχτες είναι αληθινά, μιλάμε για εκτός πραγματικότητας. Ούτε ηθοποιοί στο Χόλυγουντ να ήταν.

Το ΠΗΡΕ ΑΛΛΙΩΣ και ο Ατζούν. Έτσι, η Acun Medya αποφάσισε να αλλάξει τακτική.

Τέλος το All Star!

Τέλος το ALL STAR πριν καν μπει στον ουσιαστικό σχεδιασμό, και πηγαίνει στο κανονικό Survivor 6, με ελάχιστους παλαιούς παίχτες (αν και αυτό παίζεται, αφού μπορεί να μην δούμε και κανένα) και θα προσχωρήσει με αρκετούς διάσημους μεν αλλά που δεν είχαν ποτέ σχέση με το παιχνίδι επιβίωσης.

Τελικά ο Τούρκος δεν πιάνεται εύκολα και δεν εκβιάζεται εύκολα. Έχει πάντα και το καρπούζι και το μαχαίρι. Αλλά μάλλον κάποιοι το ξέχασαν.

Εσείς τι λέτε; Δεν θα βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους (απαιτήσεις) οι παλαιοί παίχτες.

Εμείς θα πούμε ναι, γιατί το survivor είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και πουλάει. Το ξέρουν όλοι, και κάνουν κρα για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αλλά με τα δεδομένα που ορίζει ο Ατζούν…

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα