Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΞεκινά η «τιτανομαχία» στην ελληνική τηλεόραση: Οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στην...

Ξεκινά η «τιτανομαχία» στην ελληνική τηλεόραση: Οι εκπομπές που κάνουν πρεμιέρα στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη

Ξεκινά τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου η μεγάλη «μάχη» των καναλιών στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη. Ανανεωμένες εκπομπές και νέα πρόσωπα στα κανάλια όπως η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, η Δανάη Μπάρκα, η Τατιάνα Στεφανίδου και βέβαια η Ελένη Μενεγάκη στη μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση, μπαίνουν στην αφετηρία της νέας σεζόν. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπομπές ξεκινούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά.

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 07:50 το «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Μαζί της θα είναι ο Κώστας Τσουρός. Την παρέα συμπληρώνουν ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη θα βρεθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το Happy Day στον ALPHA. Κώστας Φραγκολιάς, Τίνα Μεσσαροπούλου, Όλγα Λαφαζάνη, Δημήτρης Παπανώτας θα εμφανιστούν στους τηλεοπτικούς δέκτες στις 07:45 και η παρουσία τους θα ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 10:00.

Στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα επιστρέφουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Το «Πρωινό» θα ξεκινά στις 09:50, με συμπαρουσιαστές την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη. Πρεμιέρα κάνει και η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέτυ Μαγγίρα στο OPEN. Την ομάδα στελεχώνουν οι Δημήτρης Μακαλιάς, Δημήτρης Σαράντος και Αθηνά Αφαλίδου.

Στις 11 τη σκυτάλη στο MEGA παίρνει η Δανάη Μπάρκα που επιστρέφει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου με το «Πάμε Δανάη». Η εκπομπή θα έχει ανανεωμένη ομάδα συνεργατών με σταθερό από πέρυσι να μένει τον Άρη Καβατζίκη και νεοαφιχθέντες την Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν και την Βίκυ Παγιατάκη.

Η τηλεοπτική… αρένα δεν αδειάζει με την αποχώρηση των πρωινών. Στις 12:00 εισέρχεται η Ιωάννα Μαλέσκου με το «Love It» στον ΣΚΑΙ και στις 14:50 η Τατιάνα Στεφανίδου με το «T Live».

Πρεμιέρα κάνουν τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, προσκαλώντας καθημερινά στις 16:00 τους τηλεθεατές στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ 1.

Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 13:50, η εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA. Η Ελένη Μενεγάκη θα έχει στην ομάδα της: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Μούτσος και ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου.

 

 

 

 

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα