Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΞανά στο τραπέζι η ενεργοποίησης της πολύ πρωινής ζώνης του STAR

Ξανά στο τραπέζι η ενεργοποίησης της πολύ πρωινής ζώνης του STAR

Επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες η κουβέντα για την πολύ πρωινή ζώνη του STAR κάτι που συζητείται βέβαια εδώ και δύο χρόνια αλλά δεν έχει προχωρήσει λόγω κόστους. Τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

Έρχονται διπλές εκλογές και το κανάλι ούτως ή άλλως θα πρέπει να διαθέσει χρόνο για την προβολή των προεκλογικών δραστηριοτήτων των κομμάτων. Σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία το ΕΣΡ δεν υποδεικνύει ζώνη αλλά χρόνο. Μπορούν θεωρητικά να παίζουν οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Όμως στο STAR δεν κακοβλέπουν μια σφιχτή πρωινή ενημερωτική εκπομπή που θα δίνει και πάσα στο «Breafast». Το οποίο σταθερά το τελευταίο δίμηνο έχει τσιμπήσει σε νούμερα χωρίς βέβαια σε καμία περίπτωση θα διεκδικεί πρωτιές.

Ένα καλό lead in λοιπόν και μια μεγαλύτερη παρουσία στην ενημέρωση δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Τα ονόματα που ακούγονται;

Αυτά που είχαν ακουστεί και πέρσι το καλοκαίρι. Δηλαδή του Γιώργου Ευγενίδη και του Σπύρου Λάμπρου που παρουσιάζουν ο πρώτος το μεσημεριανό δελτίο και ο δεύτερος αυτό του Σαββατοκύριακου. Και οι δύο στην καριέρα τους έχουν παρουσιάσει πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα