Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝτόρα Κουτροκόη: Γι’ αυτό έφυγε από το OPEN – Η επόμενη μέρα

Ντόρα Κουτροκόη: Γι’ αυτό έφυγε από το OPEN – Η επόμενη μέρα

Μπορεί για τους μη γνωρίζοντες η ξαφνική παραίτηση της Ντόρας Κουτροκόη από το OPEN να έπεσε σαν βόμβα ωστόσο φαίνεται πως η ίδια έκανε για αρκετό καιρό υπομονή και προσπαθούσε να το αποφύγει αλλά τελικά δεν άντεξε κι έτσι κατέληξε στην λυτρωτική για την ίδια απόφαση να αποχωρήσει από το κανάλι 15 μέρες πριν την πρεμιέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής.

Τι ανακοίνωσε η Ντόρα Κουτροκόη για την αποχώρησή της από το OPEN

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Ώρα Ελλάδος στο OPEN, Ντόρα Κουτροκόη στην σύντομη ανακοίνωση που επέλεξε να κάνει στο Facebook φωτογραφίζει με αριστοτεχνικό τρόπο τον υπαίτιο της παραίτησής της. Ο οποίος ουδόλως σχετίζεται με την κατάσταση που επικρατεί στο OPEN αυτό το διάστημα και με το κύμα αποχωρήσεων όπως επιχείρησαν να τη συνδέσουν πολλοί.

η παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη παραιτήθηκε από το OPEN

“Μετά από δυο όμορφα, ζεστά και (δημοσιογραφικά) συναρπαστικά χρόνια στο ΟPEN, αποφάσισα για αποκλειστικά προσωπικούς λόγους να αποχωρήσω από το κανάλι. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία και στήριξη τη διοίκηση του καναλιού. Τη διεύθυνση, νυν και πρώην, για την εμπιστοσύνη. Όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς. Δεν θέλω να κάνω ονομαστικές αναφορές για να μην ξεχάσω ή αδικήσω καμία και κανέναν. Μια μόνο ειδική αναφορά από καρδιάς στον Άκη Παυλόπουλο για όσα ζήσαμε και πετύχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη…”.

Επιλογή της Ντόρας Κουτροκόη το καλό κλίμα στις δουλειές της

παρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη και Παυλόπουλος OPEN

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η Ντόρα Κουτροκόη που είναι ένας άνθρωπος και μια παρουσιάστρια που επιλέγει πάντα την ηρεμία και το καλό κλίμα στις δουλειές που επιλέγει να κάνει, έφυγε γιατί ακριβώς δεν μπορούσε από το περιβάλλον της εκπομπής της στο OPEN να βρει τις συνθήκες αυτές που επιθυμούσε. Και γι’ αυτό δεν έφταιγε ούτε ο Άκης Παυλόπουλος με τον οποίο είχαν και έχουν άριστες σχέσεις αλλά ούτε και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Πόσω μάλλον ο Διευθυντής της αλλά και η Διοίκηση του σταθμού που την στήριξε μέχρι τέλους. Αλλά η τελική απόφαση ήταν δική της. Μάλιστα, ο λόγος που επέλεξε να κάνει την ανακοίνωση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν γιατί ήθελε να δώσει στην εκπομπή που τόσο αγάπησε τον χρόνο να βρει την αντικαταστάτριά της καθώς η σεζόν ξεκινάει στις 30 Αυγούστου και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το επόμενο βήμα

Όσο για την επόμενη δουλειά της, αυτή σίγουρα δεν την έχει ακόμα σκεφτεί παρά το γεγονός ότι έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια να δουλεύουν στο παρασκήνιο. Κρούσεις υπάρχουν κι από τον ΑΝΤ1 κι από την ΕΡΤ. Αλλά τίποτα σίγουρο και δεδομένο. Καθώς δεν θεωρείται η ιδανική περίοδος καθώς πολλά από τα προγράμματα είναι ήδη κλεισμένα εν όψει και της τηλεοπτικής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ωστόσο, όταν ένα πρόσωπο σαν την Ντόρα Κουτροκόη είναι ελεύθερο στην αγορά – ακόμα και σε μια τέτοια περίοδο – είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα