Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝτορέττα Παπαδημητρίου: Επιστρέφει στην TV ως παρουσιάστρια ριάλιτι

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Επιστρέφει στην TV ως παρουσιάστρια ριάλιτι

Comeback για την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη μικρή οθόνη μετά το τηλεμαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου «Roomies», που συμπαρουσίαζε με τη Ζαρίφη και τη Σολωμού, και μάλιστα στο reality μαγειρικής του ΑΝΤ1, που έχει ως στόχο να κονταροχτυπηθεί με το «MasterChef» του Star!

Και ενώ τα ονόματα των Αθηνάς Οικονομάκου και Τζένης Θεωνά έπαιζαν δυνατά για την παρουσίαση του «Game of Chefs» (με κριτές τους Αγγελο Λάντο, Βασίλη Μουρατίδη και Ανταμ Κοντοβά) στο κανάλι του Αμαρουσίου, όλα δείχνουν ότι η Παπαδημητρίου κερδίζει στην τελική ευθεία τις δύο ηθοποιούς που «φλέρταραν» με τις κουτάλες και τις συνταγές μαγειρικής!

Πίσω βέβαια από όλα αυτά υπάρχει έντονο τηλεοπτικό παρασκήνιο! Παρόλο που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είχαν καταλήξει στην Αθηνά Οικονομάκου για τη θέση της παρουσιάστριας, με την ίδια αρχικά να είναι κάτι παραπάνω από θετική στην πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αθηνά φέρεται ότι άλλαξε γνώμη και έκανε πισω!

Η Οικονομάκου συνειδητοποίησε ότι οι υποχρεώσεις της στο εν λόγω πρότζεκτ θα ήταν ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που δεν ήθελε, αφού πρόσφατα έγινε ξανά μητέρα. Στον ΑΝΤ1 βλέποντας την ανατροπή αυτή επανέφεραν στο τραπέζι των συζητήσεων το όνομα της Τζένης Θεωνά, η οποία θα συμμετέχει για δεύτερη σεζόν στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια». Η ηθοποιός είδε με καλό μάτι την πρόταση, ωστόσο υπήρξε προβληματισμός αν είναι δυνατό να συμμετέχει σε δύο παραγωγές με αυξημένες υποχρεώσεις.

Ετσι προέκυψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που όλα δείχνουν ότι θα προσγειωθεί στο πλατό του «Game of Chefs» με τους Λάντο, Μουρατίδη και Κοντοβά να μοιράζονται με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες του reality όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας, τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία, ενώ θα δοκιμάζουν στα… τυφλά τις δημιουργίες ώσπου να αναδειχθεί μέσα από γαστριμαργικές αποστολές ο τελικός νικητής!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα