Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝτέμης Νικολαΐδης: Προχώρησε παρακάτω την ζωή του - Η επίσημη ανακοίνωση

Ντέμης Νικολαΐδης: Προχώρησε παρακάτω την ζωή του – Η επίσημη ανακοίνωση

Διακριτικά βήματα προς τα μπροστά κάνει στην ζωή του ο Ντέμης Νικολαΐδης, αθόρυβος όπως πάντα! Αφού, όπως φαίνεται, είναι καλά στο προσωπικό κομμάτι μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή έφτιαξε και το.. επαγγελματικό!

Μετά την αποχώρησή του από το Open, έκλεισε συμφωνία με τη Nova για να αναλάβει δική του εκπομπή!

Η ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη

Στη νέα εποχή Novasports με τα 9 αθλητικά κανάλια, τους 3.000 αγώνες και το πλούσιο premium αθλητικό περιεχόμενο, έρχονται να προστεθούν και οι νέες αθλητικές εκπομπές ποδοσφαίρου! Έτσι, από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου οι φίλοι της «στρογγυλής θέας» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εκπομπές «Matchday Live» και «Monday Football Club» αλλά και την ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών», με τη σφραγίδα της κορυφαίας δημοσιογραφικής ομάδας του Novasports, αλλά και με την παρουσία του Ντέμη Νικολαΐδη!

«Monday Football Club» με τον Γιάννη Πάγκο και τον Ντέμη Νικολαΐδη!

Η νέα εποχή θεάματος φέρνει από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα, μία ολοκαίνουργια εκπομπή με… ευρωπαϊκό αέρα! O Ντέμης Νικολαΐδης και ο δημοσιογράφος των καναλιών Novasports Γιάννης Πάγκος ετοιμάζουν εκπλήξεις για το κοινό που αγαπάει το ποδόσφαιρο: Καλεσμένοι που θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, expert ανάλυση των όσων είδαμε το Σαββατοκύριακο, ενότητες ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διαγωνισμοί και… άλλα πολλά. Monday Football Club κάθε Δευτέρα στις 21:45 στο Novasports Prime!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα