Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝεοκλασικά: Η καινούργια σειρά του ALPHA με πολλές εκπλήξεις

Νεοκλασικά: Η καινούργια σειρά του ALPHA με πολλές εκπλήξεις

Στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας θα ποντάρει ακόμα περισσότερο το δεύτερο μισό της σεζόν ο ALPHA και μάλιστα με πολύ δυνατούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.Μετά την επιτυχημένη πορεία του Σασμού που καθημερινά κερδίζει δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού η διοίκηση αποφάσισε να δώσει περισσότερο χώρο στο πρόγραμμα του σταθμού με… άρωμα ελληνικό και μάλιστα με… δοκιμασμένες επιτυχίες.

Ποιες είναι αυτές; Μα βέβαια ο «παλιός καλός ελληνικός κινηματογράφος» όπως αναφέρεται συνήθως, με πολλές από τις ταινίες να προβάλλονται ξανά και ξανά, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Η αποδεδειγμένη αυτή αγάπη των τηλεθεατών για τον «παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο» έδωσαν την αφορμή για να γεννηθεί η σειρά «Νεοκλασικά» που θα βασίζεται σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα που έχουν αγαπηθεί… και συνεχίζουν να αγαπιούνται… από πλήθος θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταινίες όπως «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η θεία από το Σικάγο», «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά», «Υπάρχει και φιλότιμο» είναι μερικές από αυτές που θα διασκευαστούν για να γίνουν πιο σύγχρονες. Στο πλαίσιο δηλαδή της διασκευής θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όπως να… ανοίξουν ορισμένοι ρόλοι, αλλά θα παραμείνει η ίδια «ματιά» και το βασικό θέμα της κάθε αγαπημένης ταινίας.

Σημαντικό είναι ότι ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με σημαντικούς συντελεστές και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο από τα πρόσωπα που θα… πειράξουν κάποιες από αυτές θα είναι ο Σταμάτης Φασουλής και ο Χάρης Ρώμας που δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα βάλουν τη δική τους… πινελιά στον καμβά του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου για να κάνουν τα… Νεοκλασικά.

Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε ο γενικός τίτλος της σειράς θα είναι Νεοκλασικά, αλλά θα αποτελείται από μίνι σειρές με την κάθε μία από αυτές να είναι βασισμένη σε μία από τις αγαπημένες ταινίες. Ο προγραμματισμός του ALPHA είναι τα Νεοκλασικά να κάνουν πρεμιέρα γύρω στον Μάρτιο, χωρίς όμως, ακόμα να έχει αποφασιστεί ποια… κινηματογραφική ταινία θα είναι η πρώτη, καθώς είναι πολλές οι υποψήφιες… με τη μία καλύτερη από την άλλη…!

Πηγή: newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα