Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες μέρες εκτός TV, το κανάλι που τον θέλει...

Νίκος Μουτσινάς: Οι πρώτες μέρες εκτός TV, το κανάλι που τον θέλει και η «απαίτηση» του κοινού

O Νίκος Μουτσινάς και το «Καλό Μεσημεράκι» έριξαν αυλαία, και ο παρουσιαστής έκανε ένα break από τη μικρή οθόνη. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Mega Καλημέρα», ο παρουσιαστής είναι στις σκέψεις των ιθυνόντων του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον Γιώργο Σκρομπόλα ο παρουσιαστής ακούγεται πως επιστρέφει στον ΑΝΤ1. Ο Νίκος έχει αποσαφηνίσει πως θέλει να κάνει ένα off από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να τον εντάξει στο show μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar», σε περίπτωση που βγει στον αέρα με τη νέα σεζόν.

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό του, ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από τον αέρα της εκπομπής του, είχε τονίσει ότι η απόφαση να μην κάνει δική του εκπομπή την επόμενη σεζόν, ήταν προσωπική του. «Είναι ανάγκη να βγω να μιλήσω κι έχει γίνει ια μεγάλη παρεξήγηση. Έχει ακουστεί ότι με διώχνουν από τον ΣΚΑΪ. Δεν ισχύει καθόλου! Είναι δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου».

Προς το παρόν ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει τον χρόνο του στο σπίτι και ξεκουράζεται μαζί με τα ζωάκια του. Πριν από λίγες ημέρες, ο παρουσιαστής είχε αναρτήσει ένα βίντεο που συνόδευσε με λόγια από καρδιάς για την ολοκλήρωση αυτού του κύκλου στα επαγγελματικά του.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν είμαι καλός στους αποχαιρετισμούς. Και όπως το σκεφτόμουν, συνειδητοποίησα ότι τους αποφεύγω. Αλλά να που ήρθε η στιγμή να αποφασίσω εγώ να αποχαιρετήσω μια συνθήκη μαγική, μια συνθήκη που την βρίσκεις στο μυαλό ενός μικρού παιδιού..
Ένα ατελείωτο παιχνίδι με τους φίλους του,ένα πάρτυ καθημερινό. Συνέβη. Και είναι πολύ μεγάλη η χαρά που πήρα τα τελευταία 5 χρόνια. Οι κύκλοι κλείνουν… δεν λεω και κάτι καινουργιο, αλλά αυτός ο κυκλος ήταν τόσο διαφορετικός. Ήταν μια πίστα εξέλιξης. Ήταν η απόλυτη αίσθηση του συνόλου. Ήμασταν απο την αρχή μια ομάδα που χωρίς να το ξερει ήθελε το ίδιο.

Να κάνει πλακα με τα αδιάφορα σημαντικά της πραγματικότητας μας. Ήταν μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους σας, που ακούσατε τις ιδέες μου, που κάνατε τα αδύνατα δυνατα να γίνουν οι επιθυμίες μου πραγματικότητα, που με φροντίσατε σαν να ήμουν δικός σας άνθρωπος και μου δώσατε τόση αγάπη.. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου, νιώθω σαν να έχω αφήσει ενα κομμάτι μου πίσω τώρα που τελειωσε αυτή η εκπομπή, αλλα το ξέρω καλά, οτι αν δεν κανεις χώρο ,δεν θα έρθει κάτι καινουργιο στην ζωη σου… Ευγνώμων και ευτυχισμενος που βιώσαμε μαζί αυτήν την εμπειρία.. Οσο για ολους εσάς που μας κάνατε παρέα ολα αυτά τα χρόνια,το ευχαριστώ μου φαίνεται λίγο γιατί χωρίς να το γνωρίζετε,κάνατε ενα παιδικό όνειρο πραγματικότητα, το δικό μου ονειρο. Η εργασία μπορεί να ειναι χαρά και δημιουργία.. Ανταποδίδω όλη την αγάπη που έλαβα και θα τα ξαναπούμε.

ΥΓ. Αυτό είναι το γυρισμα για το πρώτο τρέιλερ που έκανα όταν ξεκίνησε αυτό το ταξιδι για την παρέα είπαμε και για την παρέα και απ την παρέα έγιναν ολα». Ο παρουσιαστής κοινοποιεί μεικόνες και δείχνει να περνά όμορφα μαζί τους. Η απόφαση για το αν θα παραμείνει εκτός μικρής οθόνης μένει να δούμε αν θα μείνει σταθερή», ανέφερε ο Νίκος Μούτσινας.

Πηγή: hello.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα