Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝίκος Κοκλώνης: Τρεις παραγωγές στο MEGA – Δυνατά ονόματα

Νίκος Κοκλώνης: Τρεις παραγωγές στο MEGA – Δυνατά ονόματα

Με δυο νέες παραγωγές της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη καθώς και με δυνατά ονόματα, ενισχύεται από τον Φεβρουάριο το πρόγραμμα του MEGA  – συν οι Roomies με Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού που συνεχίζονται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

έρχονται νέες παραγωγές στο MEGA για να προστεθούν στην εκπομπή roomies

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο νέες παραγωγές Κοκλώνη έρχονται τον Φεβρουάριο στο MEGA

Το ένα πρόγραμμα είναι το Celebrity Game Night με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Πρόκειται να βγει στα μέσα Φλεβάρη στο πρόγραμμα του Mega δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

νέες παραγωγές sto MEGA με τη Σμαραγδα Καρυδη

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ το άλλο σχετίζεται με την Δέσποινα Βανδή και το οδοιπορικό μαγειρικής Μy Greece. Που από τον Φεβρουάριο θα προβάλλεται και αυτό στο MEGA. Μάλιστα, σήμερα η γνωστή τραγουδίστρια κάνει την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της. Ενώ πρόκειται από τα τέλη της εβδομάδας να ξεκινήσει και πάλι τα ταξίδια ανά την Ελλάδα αναζητώντας τόπους και μαγειρικές που της κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η εκπομπή θα προβάλλεται μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, θα υπάρξουν και αλλαγές στην εκπομπή. Καθώς δεν θα βρίσκεται μαζί με την Δέσποινα Βανδή ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος παρέμεινε στο OPEN όπου παρουσιάζει κάθε απόγευμα τη δική του εκπομπή αλλά ούτε και κάποιος άλλος γνωστός σεφ. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει ένα επώνυμος καλεσμένος. Ο οποίος με κάποιο τρόπο θα συνδέεται με τον τόπο που θα επισκέπτεται η Δέσποινα Βανδή.

η Δεσποινα Βανδη με νέες παραγωγές στο MEGA

 

 

 

 

 

 

 

Aξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή My Greece το προηγούμενο διάστημα, στο α’ μέρος της σεζόν ήταν στο δυναμικό του Open αλλά με την ίδια εταιρεία παραγωγής. Ωστόσο, το κανάλι της Παιανίας ολοκλήρωσε τα προγραμματισμένα επεισόδια. Και δεν θέλησε να συνεχίσει βρίσκοντας την πρόφαση του κορωνοϊού και της δυσκολίας των μετακινήσεων. Μια φορά πάντως, στο MEGA η εκπομπή ξεκινά γυρίσματα πάλι εν μέσω lockdown και κορωνοϊου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα