Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέο σοκ με Μουτσινά στον ΣΚΑΪ - Τα μονοψήφια και η μεταγραφή

Νέο σοκ με Μουτσινά στον ΣΚΑΪ – Τα μονοψήφια και η μεταγραφή

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν έχουν τέλος για τον ΣΚΑΪ με τις αποτυχίες να διαδέχονται η μία την άλλη.

Μετά τα χαμηλά νούμερα της Μπακοδήμου και τα μονοψήφια της Σκορδά ήρθε και το πολύ κακό ξεκίνημα Μουτσινά που τη δεύτερη μέρα της εκπομπής έγινε ακόμη χειρότερο.

Εικοσάρια και Τριαντάρια; Last Year αυτά. 10,9% ήταν ο μέσος όρος της Τετάρτης στο δυναμικό και μάλλον τα χειρότερα έρχονται… Ο Μουτσινάς είναι ούτως ή άλλως δυσαρεστημένος με τον ΣΚΑΪ από πέρσι.

Όμως τώρα πια είναι και το κανάλι μ’ αυτόν. Γιατί ακόμη και τώρα έχει το καλύτερο συμβόλαιο στο ψυχαγωγικό του Φαλήρου και ένα απ’ τα καλύτερα στην αγορά.

Ήδη όπως αναφέρει το nassosblog.gr μιλάει αλλού… Και θέλει να κλείσει το deal από τώρα πριν καταρρεύσουν τελείως οι μετοχές του.

Είχε συμβεί άλλωστε αυτό με το «Ξαναδέστε τους» και την επόμενη χρονιά πήγε με πραγματικά κατεβασμένα τα φτερά (και τις απαιτήσεις) στον ΑΝΤ1. Φυσικά το ίδιο δεν μπορεί να ξανασυμβεί. Όμως τώρα στην αγορά όλα έχουν παγώσει. Λόγω της ενεργειακής κρίσης που έρχεται αλλά και των μονοψήφιων. Υπάρχουν ζώνες που όλα τα κανάλια κάνουν μονοψήφια και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Κάποιοι θα πρέπει να αποσυρθούν απ’ το παιχνίδι κάποιοι να αλλάξουν φυσιογνωμία. Πολύ έμπειρος τηλεοπτικός παίκτης ο Μουτσινάς γνωρίζει από τώρα τι παίζεται στο παρασκήνιο και γι’ αυτό θέλει να ντιλάρει νωρίς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα