Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» - Τη μία την αγαπήσαμε στους «Στάβλους της...

Νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» – Τη μία την αγαπήσαμε στους «Στάβλους της Ερριέτας Ζαίμη»

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», παραχώρησε δηλώσεις η ηθοποιός Κωνστάντια Χριστοφορίδου, την οποία γνωρίσαμε ευρέως ως « Λιλίκα Καλίτση, χρέη στο ΙΚΑ, 3,5 χρόνια» στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι στάβλοι της Ερριέτας Ζαίμη». Η ηθοποιός μας αποκάλυψε ότι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε στην πολυετή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, όπου θα είναι ζευγάρι με γνωστό ηθοποιό.

Η αγαπημένη σειρά που είναι όλο εκπλήξεις συνεχίζεται για 9η σεζόν, ενώ πέρα από τις νέες παρουσίες εδώ και ένα μήνα είχαμε και μια νέα αλλαγή. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε προς το παρόν να αλλάξει η μέρα και η ώρα προβολής και έτσι πλέον την απολαμβάνουμε κάθε Κυριακή στις 21.30 το βράδυ μέσω της συχνότητας του Alpha TV.

Ποιο νέο ζευγάρι θα δούμε στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα από τη νέα σεζόν»;

Η ηθοποιός Κωνσταντία Χριστοφορίδου δήλωσε επί αυτού:

«Είκοσι χρόνια μετά και ακόμη μιλάνε για τον ρόλο μου στους “Στάβλους”. Δεν το περίμενα, νομίζω κανείς δεν το περιμένει, δεν ήταν μια σειρά που είχε μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά για τον ρόλο της στους Στάβλους της Εριέτας Ζαϊμη.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή και τον ρόλο της στη σειρά του Alpha η Κωνσταντία Χριστοφορίδου ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη γιατί είναι ένας καινούργιος ρόλος, υπέροχοι συνάδελφοι. Στη σειρά θα είμαστε ζευγάρι με τον Τάκη Παπαματθαίου. Είμαστε στην ιστορία των Θεσσαλονικιών και είμαστε οι συμπέθεροι από το Πανόραμα», δήλωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα