Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέα κόντρα! Το "Πρωινό" αμφισβήτησε τις fashion γνώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί &...

Νέα κόντρα! Το “Πρωινό” αμφισβήτησε τις fashion γνώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί & εκείνη τους απάντησε ευθέως (ΦΩΤΟ)

Μια νέα κόντρα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο έκανε την εμφάνισή της.

Στο “Πρωινό” της Τρίτης, ο Νίκος Παρτσώλης θέλησε να… αμφισβητήσει τις fashion γνώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέροντας στον αέρα της εκπομπής πως το closing του show που εκείνη ανέφερε στο GNTM ως “ιστορική στιγμή της Μόδας” στα τέλη της δεκαετίας του ’90 δεν ανήκε στο show του Alexander McQueen (με τους ρομποτικούς βραχίονες) αλλά στον οίκο Dior. Μάλιστα, σύμφωνα με τη σχετική αρθρογραφία που στηρίχτηκαν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου του “Πρωινού”, ως “ιστορική στιγμή της Μόδας” από την πλευρά του Alexander McQueen θεωρείται ένα αντίστοιχο show του που πραγματοποιήθηκε το 2004.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά η παρουσίαση του θέματος σχετικά με το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM αποδόθηκε με ειρωνικά αφού και ο τίτλος που εμφανίστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 ήταν “Βούρκωσε η Ζενεβιέβ που ξεπατίκωσε την ιδέα του McQueen και την έφερε στην Ελλάδα με… 23 χρόνια καθυστέρηση”.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το συγκεκριμένο απόσπασμα φαίνεται πως ενόχλησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί που έσπευσε να απαντήσει στο “Πρωινό” δημοσιεύοντας αντίστοιχη σχετική αρθρογραφία που αναφερόταν στην iconic πασαρέλα του Alexander McQueen στα τέλη του 1998.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα