Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΝέα άγρια κόντρα Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ – Καταγγελία για...

Νέα άγρια κόντρα Καφετζή με Ατζούν μετά το τρέιλερ – Καταγγελία για “στημένο” Survivor (ΦΩΤΟ)

Το τρέιλερ για το Survivor All Star έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι σίγουρα η εμφάνιση του Γιώργου Αγγελόπουλο. Μέχρι πρότινος ο Ντάνος δεν άνοιγε τα χαρτιά του όσο αφορά τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης, ωστόσο το τρέιλερ που κυκλοφόρησε «λέει» πολλά για τον νικητή του 2017.

Μια άλλη έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Τζέιμς Καφετζή στο τρέιλερ. Ο ίδιος μάλιστα αυτοτρολάρεται στα social media και βάζει ένα δικό του κουίζ κάτω από τη φωτογραφία με το στιγμιότυπο.

Mάλιστα, ένας follower του Καφετζή σχολιάζει: Δεν περίμενα να τον δω στο τρέιλερ για το Survivor All Star

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλίτζαλι λόγω της συμμετοχής του σε J2US. Αγωγή σε βάρος του Τζέιμς Καφετζή κατέθεσε ο Τούρκος παραγωγός, ζητώντας του το ποσό των 100.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο μεγάλο σόου του Alpha.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Τζέιμς είχε βρεθεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ερωτήθηκε εάν θα τα έβρισκε με τον Ατζούν σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση για το All Star Survivor. «Μέχρι το Δεκέμβρη έχω κλείσει διακοπές, δεν με καίει να πάω στο All Star Survivor. Μετά θα πήγαινα σε ένα ραντεβού», απάντησε ο Τζέιμς.

Η κόντρα του πάντως με τον Τούρκου δεν φαίνεται να έχει τελειώσει, καθώς σε πρόσφατό ποστάρισμά του στα social media, αναδημοσιεύει ανάρτηση που αφήνει υπονοούμενα για… στημένο Survivor!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα