Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜονόδρομος για το Open και τον Λάτσιο η Μαλέσκου – Ραντεβού μετά...

Μονόδρομος για το Open και τον Λάτσιο η Μαλέσκου – Ραντεβού μετά το Πάσχα

Η αποχώρηση της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΪ στο τέλος της σεζόν είναι δεδομένη και οριστική. Και ήδη το κανάλι κάνει σχέδια για την επόμενη μέρα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό και παρά τις διαρροές η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είχε καμία πρόταση από άλλο κανάλι. Ούτε από το Open όπως έχει γραφτεί. Όμως από την Παιανία σύμφωνα με το nassosblog.gr, θα είναι και η πρόταση που θα δεχθεί.

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου στο κανάλι συνοδεύτηκε από μεγάλες προσδοκίες. Που όμως πολύ γρήγορα ξεφούσκωσαν. Όχι γιατί δεν είναι άξιο και έμπειρο στέλεχος, το αντίθετο…

Αλλά γιατί αφενός τα μεγάλα ονόματα που έπαιζαν στο μεταγραφικό τερέν παραμένουν στις θέσεις τους (βλέπε Λιάγκα από κοντά και η Σκορδά αλλά και η Τσιμτσιλή) αφετέρου γιατί ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε ξεκάθαρα πως δεν είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αντίθετα οι φήμες για πωλητήριο του Open επιμένουν.

Έτσι ο Λάτσιος με ένα μικρό μπάτζετ θα πρέπει να χτίσει αξιοπρεπές πρόγραμμα. Δύο ονόματα θα είναι ελεύθερα το καλοκαίρι: Η Μαλέσκου και η Καραβάτου. Το Open μάλλον θα της χτυπήσει και τις δύο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα