Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Στα δικαστήρια πρωταγωνίστρια της σειράς!

Η σειρά του ALPHA, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα που έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Παρασκευή, μπορεί να καταπιάνεται με καθημερινά προβλήματα αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα αυτά δεν έχουν πάντα αίσιο… τέλος!

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς Ελένη Κοκκίδου, που στη σειρά υποδύεται την  αγαπημένη Βούλα, η οποία προχώρησε σε μηνύσεις!

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό Μου και την Φαίη Σκορδά, έχει ήδη κινηθεί νομικά κατά εταιρείας που την παρουσίαζε σε διαφημιστικές καμπάνιες που αφορούσαν χάπια διαίτης, χωρίς να έχει ζητηθεί άδεια.

Η ηλεκτρονική απάτη δεν εμπεριείχε την έγκρισή της και όπως ήταν φυσικό αλλά και θεμιτό, προέβη σε νομικές διαδικασίες. Η ίδια μιλώντας στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, είπε ότι το διαφημιστικό αναφέρει ότι η ηθοποιός έκανε μήνυση σε διατροφολόγους και πήρε ως αποζημίωση πέντε εκατομμύρια ευρώ!

«Έχει εμφανιστεί αυτό στο ίντερνετ εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι με τη δική μου έγκριση, δεν γνώριζα τίποτα. Δείχνουν τη φωτογραφία μου, λένε ότι εγώ δεν πιστεύω στους διατροφολόγους, ότι έκανα μήνυση, ότι έκανα δικαστήριο και κέρδισα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Έχω ήδη κινηθεί νομικά», διευκρίνισε η Ελένη Κοκκίδου.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα