Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ποιο ζευγάρι αποχωρεί από την σειρά

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Ποιο ζευγάρι αποχωρεί από την σειρά

Η κωμική σειρά του Alpha ξεκίνησε με χαμηλές σχετικά προσδοκίες αλλά εξελίσσεται σε μια από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης. Ποιο ζευγάρι ζήτησε να αποχωρήσει, εν όψει της νέας σεζόν στη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα;

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα σεζόν ετοιμάζεται να καταγράψει η σειρά του Alpha, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. H απόφαση για να συνεχιστεί έχει παρθεί όμως ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια φαίνεται να κάνει πίσω.

Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης θέλουν να αποχωρήσουν από την Μουρμούρα

Ο λόγος για τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί στο να συνεχίσουν. Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί αποτελούν τηλεοπτικό ζευγάρι στην Μουρμούρα από τον 5ο κύκλο της σειράς, δηλαδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αμφότεροι θεωρούν ότι αν παραμείνουν λίγο ακόμα θα αρχίσουν να φθείρονται και να ταυτίζονται με τον ρόλο τους στην σειρά.

Για να αποφύγουν, λοιπόν, αυτού του είδους την μανιέρα θεωρούν ότι αυτό είναι το κατάλληλο timing για να αποχωρήσουν από την Μουρμούρα. Το κανάλι, από την δική του πλευρά, προσπαθεί να τους μεταπείσει, με τις οριστικές εξελίξεις να προκύπτουν το προσεχές διάστημα.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα