Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜε το «Ι'm a celebrity... get me out of here!» θα «χτυπήσει»...

Με το «Ι’m a celebrity… get me out of here!» θα «χτυπήσει» ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν

Δυναμική ενεργοποίηση στον τομέα του entertainment ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.Σε εξέλιξη βρίσκονται πυρετώδεις επαφές για να κλείσουν τα δικαιώματα νέου ριάλιτι, το οποίο προορίζεται για το πρόγραμμα του Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνίας με το ITV για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ριάλιτι “I am celebrity get me out of here”.

Πρόκειται για ριάλιτι επιβίωσης για διασήμους, οι οποίοι συνυπάρχουν σε πριβάλλον ζούγκλας για μερικούς μήνες και περνούν από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες. Μάλιστα, λόγω της πανδημίας, το ITV εισήγαγε από το 2020 μία ανανεωμένη εκδοχή του ριάλιτι που διεκδικεί ο ΑΝΤ1. Αντί για τη ζούγκλα, το ριάλιτι επιβίωσης δεν διαδραματίζεται πλέον σε εξωτικό προορισμό, αλλά σε ένα κάστρο στην Αγγλία.

Μάλιστα, κάποια επεισόδια μεταδίδονται και live, με τις δοκιμασίες να έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί, ενώ το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει. Οι διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Να θυμίσουμε πως το 2017 είχε εξεταστεί ξανά το συγκεκριμένο ριάλιτι από τον ΑΝΤ1 ως απάντηση στο “Survivor”, ενώ το συζητούσε και πριν λίγους μήνες η “Barking well media”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα