Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜε ρόλo-κλειδί στο Open ο Στραβελάκης - Στάθης και Ρέβη για το...

Με ρόλo-κλειδί στο Open ο Στραβελάκης – Στάθης και Ρέβη για το πρωινό

Σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται για τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο το δίδυμο των παρουσιαστών της πολύ πρωινής εκπομπής του Open

από τη νέα σεζόν και μετά. Οπως έγραψε η στήλη πριν από μερικές εβδομάδες, το μεγάλο… όνειρο του Χρ. Παναγιωτόπουλου είναι να πείσει τον Δημήτρη Καμπουράκη να μην επιλέξει τον δρόμο της πολιτικής και να στρογγυλοκαθίσει στην καρέκλα του Ακη Παυλόπουλου. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό φαντάζει στην παρούσα συγκυρία από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο.

Η εναλλακτική που φέρεται να εξετάζει τις τελευταίες ημέρες ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα της Παιανίας είναι το… δημοσιογραφικό πάντρεμα του Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, με την Ευλαμπία Ρέβη. Στην περίπτωση αυτή θα αναζητηθεί άλλη λύση για το πρωινό του Σαββατοκύριακου μαζί με τον Βασίλη Τσεκούρα.

Αν τελικώς προχωρήσει το θέμα, το δίδυμο Στάθη-Ρέβη θα παίρνει τη σκυτάλη από τη Χρύσα Φώσκολου και άλλον έναν δημοσιογράφο, που θα είναι μαζί της στο slot 5-7, καθώς η για λίγες ακόμη ημέρες παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη προτιμήθηκε να τοποθετηθεί στην έναρξη του πρωινού ενημερωτικού προγράμματος.

Στο μεταξύ, όπως μαθαίνουμε, ο Νίκος Στραβελάκης θα βρεθεί στις επάλξεις του Open από την επομένη κιόλας της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του με τον ΣΚΑΪ, στις 30 Ιουνίου, ενώ πέραν της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου θα μετακομίσει στην Παιανία με ακόμη πιο αναβαθμισμένο ρόλο, καθώς ο Χρ. Παναγιωτόπουλος θα του δώσει το χρίσμα του διευθυντή σύνταξης. Ως εκ τούτου, θα λειτουργεί επί της ουσίας ως alter ego του άλλοτε συνοδοιπόρου του στο παλαιό Mega.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα