Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜε ξαναζεσταμένες συνταγές … τα προγράμματα ΑΝΤ1 και Alpha την επόμενη σεζόν

Με ξαναζεσταμένες συνταγές … τα προγράμματα ΑΝΤ1 και Alpha την επόμενη σεζόν

Δύο σειρές την επόμενη σεζόν θα μας μεταφέρουν στις ένδοξες εποχές της πίστας και του γαρύφαλλου επί ΠΑΣΟΚ.

Τότε που τα μπουζούκια δούλευαν 6ημερα, στο πρώτο τραπέζι κάθονταν μόνο οι εφοπλιστές της χώρας, οι τραγουδιστές έκαναν σε μια σεζόν τρελές περιουσίες και οι μετρ τους από τα «τυχερά» αγόραζαν διαμερίσματα.

Η πρώτη σειρά είναι το «Ντέρτι» της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στον ΑΝΤ1 και η δεύτερη το «Αυτή η νύχτα μένει» του Alpha που βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του Παναγιωτόπουλου. Κι όμως η συνταγή έχει παιχθεί στο παρελθόν και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Δύο χρόνια μετά την προβολή της ταινίας έγινε παρόμοια σειρά στο STAR το «Εν Ιορδάνη» με την Βάνα Μπάρμπα στο ρόλο της τραγουδίστριας Φρίντας που περιδιαβαίνει τα νυχτερινά κέντρα της επαρχίας μέχρι τη στιγμή που ερωτεύεται έναν φαντάρο.

Η σειρά είχε πάει πολύ μέτρια σε νούμερα τηλεθέασης. Τώρα στις δύο σειρές που ετοιμάζονται θα πέσουν αρκετά χρήματα με υψηλό ρίσκο κατά τη γνώμη μου καθώς και η ταινία «Φαντασία» που βγήκε το 2019 λίγο πριν το lockdown με τον Στάνκογλου και τη Μόρφη και είχε και αυτή το ίδιο θέμα δεν πήγε καθόλου καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα