Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜε διπλό ρόλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεόραση

Με διπλό ρόλο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεόραση

Την Kωνσταντίνα Σπυροπούλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η νέα χρονιά θα την βρει στον ΣΚΑΪ με διπλό ρόλο. Η παρουσιάστρια, προς έκπληξη όλων, σημειώνει ικανοποιητικά νούμερα για την ώρα προβολής της εκπομπής της «Κάτι ξαναψήνεται». Αφήνοντας άφωνους τους τηλεοπτικούς γκουρού που την ήθελαν να πηγαίνει σπίτι της, αφού θεωρούσαν πως το project ήταν τηλεοπτικά «καμμένο».

Στον ΣΚΑΪ τώρα, θέλουν το Survivor να πάρει τη ρεβάνς και να βοηθήσει και τις υπόλοιπες εκπομπές στο πρόγραμμα, με την αναπαραγωγή, αφού μέχρι στιγμής στο γενικό σύνολο δεν σημειώνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, φαίνεται πως μελετούν την ένταξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο καθημερινό πρόγραμμα με μια εκπομπή που θα παρουσιάζει τα παρελκόμενα από το Survivor. Χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν θα είναι το «Survivor Πανόραμα», που πολλοί λένε πως θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες, ή μια άλλη εκπομπή με διαφορετικό τίτλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει δεχτεί πρόταση και από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την παρουσίαση της εκπομπής που αφορά την παραγωγή του Survivor. Η εξέλιξη αυτή σε κάποιους στον ΣΚΑΪ δεν αρέσει και από τα μέσα του Δεκέμβρη, που θα ξεκινήσει το Survivor θα έχουμε εξελίξεις. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα