Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜετακομίζει για την επόμενη σεζόν

Μετακομίζει για την επόμενη σεζόν

Αλλαγή στα σχέδια του ΣΚΑΪ και όπως όλα δείχνουν θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του SURVIVOR στους πίνακες τηλεθέασης που θα καταλάβει μεγάλο μέρος στο prime time του σταθμού, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν πως η πολλά υποσχόμενη καινούργια σειρά θα πάει… next year.

Ο λόγος για τη σειρά με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu, το οποίο έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο έχει γίνει σειρά στην Τουρκία με τίτλο «Kirmizi Oda» που σημαίνει «Κόκκινο δωμάτιο» και βασική πρωταγωνίστρια μία πολύ διάσημη ψυχίατρος-ψυχολόγος που έχει θεραπευτική κλινική και το γραφείο της είναι γνωστό ως «Κόκκινο Δωμάτιο» από το χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμησή του. Σε αυτό το χώρο «ξεδιπλώνονται» ιστορίες ασθενών της, όπου ανάμεσά τους είναι κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο μέσα από τη θεραπεία και να φτιάξουν ξανά τη ζωή τους, «σβήνοντας» τις κακοποιητικές πληγές που έχουν υποστεί. Ενώ λοιπόν στον ΣΚΑΪ είχαν αρχικά προγραμματίσει η καινούργια σειρά να βγει τον ερχόμενο Μάρτιο, σε συνεννόηση με την εταιρεία παραγωγής Acun Medya αποφασίστηκε να μετακομίσει στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Σεπτέμβρη.

Η σκηνοθεσία θα είναι της Όλγας Μαλέα και δικαιολογημένα αναμένουμε πως θα έχει ενδιαφέρον τόσο για το θέμα της, όσο και για τους συντελεστές της…!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα