Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜεγάλο πρόβλημα στον ΑΝΤ1: Νέα κόντρα Αρναούτογλου με Κανάκη - Τέλος οι...

Μεγάλο πρόβλημα στον ΑΝΤ1: Νέα κόντρα Αρναούτογλου με Κανάκη – Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα!

Σε σύγχυση βρίσκεται ο ANT1 αυτή την περίοδο. Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει, με την ζώνη των 20:00 να δημιουργεί… Πονοκέφαλο! Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επιστρέφουν στον ANT1, την ίδια στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει δυναμικά με τον Εκατομμυριούχο.

Οι δύο αυτές εκπομπές, χαρίζουν ικανοποιητικά νούμερα στο κανάλι. Η ζυγαριά δε γέρνει σε καμία πλευρά, με αποτέλεσμα η βραδινή ζώνη της νέας σεζόν να αποτελεί μία “σπαζοκεφαλιά”, που χρήζει άμεσης λύσης.

Σύμφωνα με την Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, ο ANT1 προβληματίζεται για το τί θα συμβεί με τον Εκατομμυριούχο του Αρναούτογλου, όταν επιστρέψει ο Αντώνης Κανάκης. Μπορεί ως τώρα η παραγωγή να έχει συμφωνήσει στα 100 επεισόδια, όμως σίγουρα θα γίνουν συζητήσεις για “επέκταση”, καθώς η εκπομπή πηγαίνει καλά.

Ο Αντώνης Κανάκης έχει “κλειδώσει” ως όρο την ζώνη των 20:00, με το κανάλι να αναζητά “χώρο” για τον Εκατομμυριούχο. Όπως όλα δείχνουν, με βάση το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, αναμένεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να “ξεκουραστεί”, στα μισά της επόμενης σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ο Εκατομμυριούχος θα συνεχιστεί ως τον Νοέμβριο, δίνοντας την σκυτάλη στον Αντώνη Κανάκη. Έκτοτε, η εκπομπή θα κάνει μία “παύση” ως το 2023, όπου και θα επιστρέψει κανονικά (ίσως, μετά το τέλος των Ράδιο Αρβύλα).

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα