Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜατίνα Νικολάου: Σταματάει η συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά;

Ματίνα Νικολάου: Σταματάει η συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά;

H Ματίνα Νικολάου, η παρτενέρ του Νίκου Μουτσινά, είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ακόμη και χωρίς την μεταμφίεση της Βάνιας με την οποία την έχει λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό και με την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Dot, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, την καθημερινότητα της αλλά και τη συνεργασία της με το Νίκο Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι.

Όπως αποκάλυψε η Ματίνα Νικολάου, στη Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη, ακόμη και οι ωραίες συνεργασίες κάποτε τελειώνουν, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο, η συνεργασία της με τον γνωστό παρουσιαστεί να φτάσει στο τέλος της, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δεν έχουν τσακωθεί ποτέ πάνω στην δουλειά, αν και κάποιες φορές μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να της φώναξε πιο έντονα, πετώντας και τις σπόντες της.

«Δεν έχω τσακωθεί με τον Νίκο ποτέ στην δουλειά. Σαφώς μπορεί να μου έχει φωνάξει πιο έντονα για κάτι που έχω κάνει, νευρίαζε για κάτι που ήξερε πως μπορώ να το κάνω και δεν το έκανα από συστολή.

Πολλές φορές συζητάμε με τον Νίκο για την πορεία της εκπομπής. όταν κάποτε τελειώσει αυτή η εκπομπή γιατί είναι πάνω στην διάθεση του Νίκου που θέλει να το συνεχίσει. Θα είμαι κοντά του όποτε χρειαστεί. Πάντα θεωρώ ότι χρειάζεται μια παύση στις ωραίες συνεργασίες για να μπορέσει να ανανεωθεί το πράγμα.», δήλωσε η Ματίνα Νικολάου.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα