Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜαρία Μπακοδήμου: Το «Γεια σου» επιστρέφει διαφορετικό μετά τις γιορτές

Μαρία Μπακοδήμου: Το «Γεια σου» επιστρέφει διαφορετικό μετά τις γιορτές

Όλα αλλάζουν στο «Γεια σου« από τη νέα χρονιά. Μετά την τελευταία συνάντηση που είχε η Μαρία Μπακοδήμου με κορυφαίο στέλεχος του ΣΚΑΪ την 1η Δεκεμβρίου, δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες αλλαγές οι οποίες ξεκίνησαν να εφαρμόζονται σταδιακά.

Η εκπομπή, λοιπόν, αλλάζει ώρα μετάδοσης και μετακινείται στη ζώνη 12:00 – 14:00. Το περιεχόμενο τροποποιείται και γίνεται κυρίως gossip – lifestyle. Αυτό το τελευταίο, μάλιστα, φαίνεται ότι αποτέλεσε και αφορμή για να δούμε και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες.

Η Μαριλού Ρεπαπή δεν θα είναι στο «Γεια σου» τη νέα χρονιά, καθώς η έμπειρη δημοσιογράφος ανακοίνωσε στον σταθμό ότι δεν θα της ταίριαζε να συνεχίσει με τα νέα δεδομένα στο περιεχόμενο -η αρχική συμφωνία ήταν για μια εναλλακτική εκπομπή. Έτσι, λήφθηκε από κοινού η απόφαση να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα ότι θα ενταχθούν στην εκπομπή μετά τις γιορτές -Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Μίλτος Μακρίδης, Νανά Παλαιτσάκη-, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας κανένας από τους τρεις δεν θα είναι στο νέο σχήμα. Μάλιστα, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε ξεκαθαρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο ότι δεν θα συνεργαστεί με την εκπομπή. Αυτή τη στιγμή, το κανάλι αναζητά δύο νέους συνεργάτες.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα