Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜαρία Μπακοδήμου: Η αλλαγή και η γυναίκα έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής

Μαρία Μπακοδήμου: Η αλλαγή και η γυναίκα έκπληξη στο πάνελ της εκπομπής

«Γεια σου» Μαρία Μπακοδήμου θα λένε λίαν συντόμως στον ΣΚΑΙ, αφού οριστικά αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές μέρες. Ημερομηνία δεν έχουμε ακόμα αφού όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα είναι έτοιμα τα πλατό τόσο εκείνης όσο και της εκπομπής της Φαίης Σκορδά.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι την τελική «σύνθεση» μπροστά από τις κάμερες αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μετά από κάποιες αλλαγές έχουν «κλειδώσει» οριστικά τα πρόσωπα και ο τρόπος παρουσίας τους.

Σταθερά και αμετακίνητα η Μαριλού Ρεπαπή θα είναι η γυναικεία παρουσία στο πλευρό της Μαρίας. Άλλωστε εκείνη ήταν πρώτο πρόσωπο που έκλεισε και θα είναι εκείνη αυτό που λένε το «πρώτο όνομα» στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

H Νεφέλη Μεγκ θα είναι στο πάνελ της νέας εκπομπής της μπακοδήμου

Δεύτερο πρόσωπο που θα καθίσει μαζί της ο ατακαδώρος Θέμης Καίσαρης και τρίτο ο ταλαντούχος Τάσος Μπιμπισίδης ο οποίος συμπληρώνει τη σταθερή τριάδα που θα βρίσκεται στο πλευρό τα παρουσιάστριας.

Η αλλαγή στην εκπομπή της Μπακοδήμου

Πάμε, τώρα στην αλλαγή που έγινε και ακούει στο όνομα Παρθένα Χοροζίδου, η οποία είχε φτάσει ένα βήμα πριν κλείσει και εκείνη για να βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα. Η ηθοποιός είχε περάσει από δοκιμαστικά, είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και έτσι όπως φαίνεται δεν θα τη δούμε στην εκπομπή. Μάλιστα, έχει ήδη γυριστεί το τρέιλερ και έχει γίνει και η φωτογράφηση με τους παρουσιαστές στα οποία δεν συμμετείχε.

Εκτός όμως από τα βασική τριάδα υπάρχουν δυο ακόμα πρόσωπα που θα εμφανίζονται στο πλατό για να συμμετέχουν σε κάποια μέρη της εκπομπής: ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο οποίος ήταν πέρσι στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και ήταν ο «ειδικός» για τα θέματα Survivor. Πολύ πιθανόν, λοιπόν, και φέτος να αναλάβει να παρουσιάζει τα θέματα σχετικά με τα πρότζεκτ του σταθμού.

Τέλος, το πρόσωπο έκπληξη είναι ένα άλλο νέο κορίτσι που θα μας συστηθεί μέσα από την τη δικής της ενότητα στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και το όνομά της είναι Νεφέλη Μεγκ. Ένα νέο, έξυπνο κορίτσι που έχει σπουδάσει Νομική αλλά είναι σωστή από το κανάλι της στο ΥouTube το οποίο μετρά 20.000 subscribers, το ινσταγραμ όπου έχει 45.000 ακολούθους, το τικ τοκ αλλά και τα podcast που ετοιμάζει.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα