Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με δική της εκπομπή

Μαρία Μπακοδήμου: Επιστρέφει με δική της εκπομπή

Επιστρέφει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα, αυτή τη φορά με δική της εκπομπή και ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου που τα τελευταία χρόνια είναι μέλος της κριτικής επιτροπής του Just the 2 of Us ξεκινώντας από το OPEN και καταλήγοντας φέτος στον ALPHA.

Τι εκπομπή ετοιμάζει η Μαρία Μπακοδήμου;

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια στο πλαίσιο του συμβολαίου που έχει με την Barking Well Media όπως άλλωστε συμβαίνει και στην περίπτωση της Δέσποινας Βανδή, ετοιμάζεται όπως όλα δείχνουν να κάνει κάτι δικό της στην τηλεόραση και μάλιστα μετά από χρόνια.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια της εταιρείας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη Barking Well Μedia ετοιμάζει ένα late night talk show με συνεντεύξεις όπως η Μαρία Μπακοδήμου έχει κάνει και στο παρελθόν καθώς ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα με το “Κάτσε Καλά” στον ΑΝΤ1 το 1998 ως δίδυμο τότε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης αναζητά το κανάλι με το οποίο θα συνεργαστoύν καθώς πέρα από τον ALPHA υπάρχει συνεργασία και με το MEGA ενώ διακαής του πόθος του είναι και ο ΑΝΤ1. Αυτό το πρότζεκτ ποιος θα το πάρει;

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα