Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜήνυμα με νόημα της Καινούργιου στο Open-Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.;

Μήνυμα με νόημα της Καινούργιου στο Open-Τι θα κάνει την επόμενη σεζόν.;

Το διαζύγιο με τον Κοκλώνη είναι δεδομένο ενώ κανένα μεγάλο όνομα στην πιο έντονη μεταγραφική περίοδο των τελευταίων χρόνων δεν θέλει καν να μπει σε συζητήσεις με το συγκεκριμένο σταθμό γνωρίζοντας πως δεν έχει κανένα επαγγελματικό μέλλον.

Η Χρηστίδου απ’ ότι μαθαίνω ήδη κούνησε μαντήλι και τώρα ο μεγάλος γρίφος είναι η Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά ο Θέμης Μάλλης που ήταν στυλοβάτης του καναλιού από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι και σήμερα.

Η Κατερίνα έκανε giveaway χθες από την τοποθεσία «Barking Well». Είναι το κτίριο στο οποίο θα στεγάζεται για λίγο ακόμη η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη καθώς επίκειται μετακόμιση.

Εκεί που τα προηγούμενα χρόνια στεγαζόταν το «Εθνος», το «ethnos.gr» αλλά και το μεγάλο ειδησεογραφικό τμήμα του Open πριν ξεκινήσεις τα κλεισίματα, οι απολύσεις και οι συρρικνώσεις τμημάτων.

Η Καινούργιου μαθαίνω πως θέλει και εκείνη να φύγει και να αναζητήσει την τύχη της σε άλλο κανάλι.

Λογικό μετά τη φετινή χρονιά θρίαμβο που παίρνει άνετα τη ζώνη στο σύνολο της σεζόν έχοντας απέναντι πολλές εκπομπές και σε ένα κανάλι που μετά βίας πια πιάνει μέσο όρο 7%. Θα υπάρχουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα το επόμενο δεκαπενθήμερο…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα