Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜήλον της έριδος η Φαίη Μαυραγάννη - Ποια κανάλια την διεκδικούν;

Μήλον της έριδος η Φαίη Μαυραγάννη – Ποια κανάλια την διεκδικούν;

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται η αποχώρηση της Φαίης Μαυραγάννη από το Open, αφού υπάρχουν αρκετές διαφορές με την διοίκηση του σταθμού που δεν φαίνεται ότι μπορούν να γεφυρωθούν μέχρι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο της.

Βέβαια, η γνωστή δημοσιογράφος συζητά ήδη για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφού η επιτυχία της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» έχει κάνει πολλά κανάλια να την «γλυκοκοιτάζουν». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του iciao.gr, η Φαίη Μαυραγάννη έχει γίνει μήλον της έριδος ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στον Alpha, που θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους από την επόμενη σεζόν.

Από την μία, στο κανάλι του Αμαρουσίου προετοιμάζονται σιγά σιγά για την στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης θα «κρεμάσει» το μικρόφωνο και θα βγει στην σύνταξη, με την έμπειρη δημοσιογράφο να φαντάζει ως ιδανική επιλογή.

Από την άλλη, στην κούρσα της διεκδίκησης ο Alpha έχει στα χέρια του ένα πολύ δυνατό χαρτί που ακούει στο όνομα Νίκος Μάνεσης. Ο σύζυγος της Φαίης Μαυραγάννη σαρώνει τα σαββατοκύριακα στον Alpha και διατηρεί άριστες σχέσεις με την διοίκηση του σταθμού, γεγονός που πολλοί θεωρούν ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της παρουσιάστριας.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι, που ξεκινά και επίσημα η «μεταγραφική» περίοδος, το όνομα της Φαίης Μαυραγάννη θα είναι από τα πιο περιζήτητα στην τηλεοπτική πιάτσα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα