Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚωνσταντίνου και Ελένης: Σαρώνει στην τηλεθέαση 24 χρόνια μετά

Κωνσταντίνου και Ελένης: Σαρώνει στην τηλεθέαση 24 χρόνια μετά

Είναι μια από τις σειρές φαινόμενο. Ο λόγος για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» το οποίο 24 χρόνια μετά την προβολή του συνεχίζει να σαρώνει στους πίνακες της τηλεθέασης καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα.

Τραγικό τέλος για αγαπημένη πρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνου και Ελένης -  Είναι νεκρή - Gossip - Athens magazine

Η Άννα Χατζησοφιά και ο Χάρης Ρώμας που έγραψαν μια από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.  σειρά ξεκίνησε το 1998 και μέχρι και σήμερα προβάλλεται ανελλιπώς μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σεναριογράφος με ένα tweet της δεν έκρυψε την ικανοποίησή της που η κωμική σειρά έχει «φωλιάσει» στις καρδιές των τηλεθεατών οι οποίοι τη βλέπουν στις επαναλήψεις με αμείωτο ενδιαφέρον.

«Πάντως το ότι παίζεται ανελλιπώς από το 1998 το Κωνσταντίνου και Ελένης και καταφέρνει να έρχεται δεύτερο σήριαλ σε τηλεθέαση με 22,3% υπολειπόμενο μόνο από τον #σασμος, μου δίνει μια μικρή χαρά», έγραψε η κυρία Άννα Χατζησοφιά στο tweet της.

 

Λίγα λόγια για το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πέθανε ο Γιάννης από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Βαρύ» πένθος για τους  πρωταγωνιστές της σειράς - Retromania - Athens magazine

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σύμφωνα με το wikipedia είναι μία ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά και προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 από τις 12 Οκτωβρίου του 1998 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2000, για δύο τηλεοπτικές σεζόν.

Το καστ της σειράς αποτελείται από τους Χάρη Ρώμα, Ελένη Ράντου, Βασίλη Κούκουρα, Μαρία Λεκάκη, Στέργιο Νένε και Καλλιρρόη Μυριαγκού ενώ το κεντρικό θέμα αυτής είναι η συγκατοίκηση δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων σε ένα σπίτι το οποίο έχουν κληρονομήσει από κοινού.

Η σειρά σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης από την πρώτη κιόλας σεζόν προβολής της, έχοντας να ανταγωνιστεί τηλεοπτικά την προβολή του δεύτερου κύκλου της σειράς «Δύο Ξένοι» στο MEGA. Αυτό οδήγησε στην ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν, ενώ το καλοκαίρι του 1999 ο ANT1 επανέλαβε την προβολή του πρώτου κύκλου στην prime time ζώνη.

Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2000 με τη σειρά να μην ανανεώνεται για τρίτη σεζόν. Η επανάληψη της δεύτερης σεζόν έγινε το καλοκαίρι του 2000 ενώ από την ίδια χρονιά ξεκίνησε η εξ ολοκλήρου επαναπροβολή της σειράς στο καθημερινό daytime πρόγραμμα του ANT1 η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα