Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚωνσταντίνα Σπυροπούλο: Μένει ή φεύγει από τον ΣΚΑΪ;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλο: Μένει ή φεύγει από τον ΣΚΑΪ;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απέδειξε ότι έχει πείσμα για αυτή την δουλειά και θέλει να πετύχει, αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Ο ΣΚΑΪ και η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλι φαίνεται πως της πηγαίνουν πολύ αφού μέχρι στιγμής η συνεργασία τους της δίνει την ελευθερία να εξελιχθεί και να νιώσει ασφάλεια.

Το «Κάτι ξαναψήνεται» είναι ένα project που φαίνεται πως το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε και του έδωσε μια θέση στο ζάπινγκ της απογευματινής ζώνης.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου φαίνεται πως δεν θα έχει εκπλήξεις αφού στο κανάλι του Φαλήρου τη θέλουν και την επόμενη σεζόν.

Οι σκέψεις μέχρι στιγμής είναι μετά τον Μάιο που τελειώνει ο κύκλος του «Κάτι ξαναψήνεται» να γράψουν επεισόδια ώστε να είναι έτοιμα για το πρώτο μισό της σεζόν και η εκπομπή να ρίξει αυλαία τα Χριστούγεννα.

Για το δεύτερο μισό της σεζόν σκέφτονται να ξεκινήσει το My Style Rocks με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που θα προβάλλεται στη θέση του «Κάτι ξαναψήνεται».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα casting για το reality μόδας θα ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου -που συμπληρώνει δέκα χρόνια από την μέρα που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση- πια βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα