Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ"Κυνηγάει" τηλεθέαση το Big Brother με νέα παίκτρια - Βάζουν στο σπίτι...

“Κυνηγάει” τηλεθέαση το Big Brother με νέα παίκτρια – Βάζουν στο σπίτι γνωστή τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ)

Το Big Brother επέστρεψε στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα με τον δεύτερο, συνεχόμενο, κύκλο του μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.Οι γκρίνιες από το, τηλεοπτικό κοινό για τους χαρακτήρες του ριάλιτι που σε αρκετές περιπτώσεις ήδη έχουν αρχίσει να κουράζουν, χτύπησαν τις καμπάνες στην παραγωγή!

Οι πρώτες κινήσεις αφορούν λοιπόν την είσοδο δύο νέων παικτών (μπήκαν την Παρασκευή), ενώ σύντομα θα δούμε στο σπίτι και κάποιους διάσημους. Στον ΣΚΑΪ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με το Iciao.gr, μία από τις παρουσίες που μπορεί να δούμε σε δεύτερη φάση στο Big Brother είναι η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη. Σούπερ δίδυμο προβλέπεται με την Ανχελίτα. Η πρόταση έχει γίνει, όπως και η κουβέντα ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την παραγωγή. Οπότε περιμένουμε την τελική απόφαση!

Προσθήκη παιχτών και φροντιστήριο στους νέους

Από εκεί και πέρα, όπως διαβάζουμε, σε ορισμένους νέους παίχτες θα πέσει το σχετικό ταχύρρυθμο φροντιστήριο, για να βελτιωθεί η εικόνα τους. Να είναι λιγότερο κουραστικοί και να προσθέσουν λίγο παραπάνω ίντριγκα.

Ήδη η παραγωγή κοιτάζει στον “πάγκο” να ρίξει στην μάχη νέους παίχτες. Σταδιακά φυσικά θα γίνει, αλλά θα είναι καλές περιπτώσεις που θα ζωντανέψουν το σπίτι.

Live streaming

Μετά την περσινή ζημιά από τις απαράδεκτες δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη, που έκανε άνω κάτω το ριάλιτι, η παραγωγή την είδε αλλιώς με το live streaming. Φέτος η αρχική απόφαση ήταν να μην υπάρχει αρχικά το live streaming και να το έβλεπαν στην πορεία. Όπως και θα γίνει.

Πάρθηκε οριστικά η απόφαση ότι τελικά θα ξαναμπεί στην ζωή μας το live streaming για 23 ώρες την ημέρα, περίπου έτσι όπως το ξέραμε. Απλά θα έχει μια καθυστέρηση 4-6 λεπτών για να μπορεί να επέμβει η παραγωγή και να πέσει ο “κόφτης” όπου κριθεί απαραίτητο. Μετά το περσινό φυσάνε και το γιαούρτι.

Για να δούμε μετά από αυτές τις ενέσεις, αν θα βρει τον δρόμο του το αγαπημένο ριάλιτι. Το σίγουρο είναι ότι μπορεί να φέρει πολύ μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης. Αρκεί τα τηλεθεατόπουλα να είναι ευχαριστημένα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα