Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚρυφό ραντεβού στα γραφεία της Ατζούν

Κρυφό ραντεβού στα γραφεία της Ατζούν

Κρυφό ραντεβού με επώνυμη έλαβε χώρα , μέρα μεσημέρι δηλαδή και μάλιστα Σαββάτου, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας παραγωγής Acun Medya.
Η εταιρία παραγωγής του Τούρκου επιχειρηματία Ατζούν Ιλιτζαλί εδρεύει στην Ελλάδα στο Μαρούσι και πριν από λίγη ώρα την είσοδο των των εγκαταστάσεων πέρασε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες του χώρου της μόδας αλλά και της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τη Ραμόνα Βλαντή που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είχε κρυφό ραντεβού με τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής προκειμένου, προφανώς, να συζητήσει για κάποιο νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Η πρώτη έκπληξη ήρθε για την ημέρα που επιλέχθηκε για να γίνει αυτό το ραντεβού καθώς Σάββατο σπανίως συμβαίνουν τέτοιου είδους ραντεβού. Η δεύτερη ήρθε για την ίδια τη Ραμόνα Βλαντή που είχαμε να δούμε να έχει «νταραβέρια» με τη συγκεκριμένη εταιρία παραγωγής από τότε που κέρδισε το My Style Rocks, το πρώτο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Την είδαμε και πέρυσι τηλεοπτικά, πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο Style Me up όμως μάλλον είναι ένα βήμα πριν γίνει πραγματικότητα η επιθυμία της. Και αυτή ήταν να εμπλακεί με κάποιο τρόπο στον νέο κύκλο του My Styler Rocks όπου όπως ανακοινώθηκε, έχει «κλειδώσει» για την παρουσίαση η Κατερίνα Καραβάτου.

Άλλωστε, η Acun Medya αυτόν τον καιρό ασχολείται μόνο με δύο πρότζεκτς τηλεοπτικά, πέραν του The Voice of Greece που έτσι και αλλιώς βρίσκεται στον «αέρα». Εκείνα που αναμένουμε να δούμε στους δέκτες μας στο άμεσο μέλλον είναι το My Style Rocks και το Survivor All Star. Στο τελευταίο μάλλον δεν θα βλέπαμε ποτέ τη Ραμόνα Βλαντή, σε αντίθεση με το My Styler Rocks που η Ραμόνα λατρεύει ως concept και το έχει πει πολλές φορές δημόσια.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να τη δούμε να καταλαμβάνει μία θέση στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, κάτι που επιθυμούσε ανέκαθεν η ίδια.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα