Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚρίσιμες οι επόμενες ημέρες για το Survivor - Μαζεύουν τα σακίδια τους...

Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για το Survivor – Μαζεύουν τα σακίδια τους και φεύγουν οι παίκτες

Οι επόμενες ημέρες στο Survivor 5 είναι πολύ κρίσιμες για τις δυο ομάδες. Θα δούμε να γίνονται μεγάλες ανατροπές ανάλογα με την ομάδα που θα κερδίσει στα αγωνίσματα . Αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλει η παραγωγή οι παίκτες θα αναγκαστούν να μαζέψουν τα σακίδια τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr η διάλυση των Μαχητών και των Διασήμων και η δημιουργία νέων είναι πιο κοντά από ποτέ και οι δύο παίκτριες από αντίπαλες πιθανόν να γίνουν συμπαίκτριες και φίλες. Πάμε για νέα κόκκινη και νέα μπλε ομάδα στο Survivor 5! Μπορεί οι Διάσημοι να είχαν χτίσει ένα σερί, όμως εδώ και λίγες μέρες οι Μαχητές, όχι απλά έχουν πάρει τον αέρα, αλλά δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα χάνουν αγώνες από εδώ και στο εξής. Και σ’ αυτό έρχεται να ενσωματωθεί και η άφιξη της νέας παίκτριας στην ομάδα των Μαχητών, την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η συγκεκριμένα παίκτρια είναι αθλήτρια στίβου και αυτό αρκεί για να καταλάβουμε πως θα είναι πολύ δυνατή και δύσκολα αντιμετωπίσιμη! Έτσι οι Μαχητές αναμένεται να γίνουν τα απόλυτα αφεντικά στο αγωνιστικό κομμάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αφού αν έχουμε μαζικές νίκες των Μαχητών τότε αναμένεται να αλλάξουν οι ομάδες.

 

Survivor spoiler 26/02: Ανατροπή δεδομένων!

Άλλωστε οι Διάσημοι αναμένεται να αντιδράσουν σήμερα προς την παραγωγή όταν θα δουν έναν ακόμα δυνατό παίκτη να μπαίνει στην απέναντι ομάδα. Και αυτό ενώ ήδη η παραγωγή χάρισε στους Μαχητές τον πιο δυνατό τους παίκτη, τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσως και σίγουρα άκρως ενδιαφέρουσες!

Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να βγάλουν από την δύσκολη θέση την παραγωγή ώστε να μην δημιουργηθούν νέες ομάδες; Δύσκολο. Αφήστε που η παραγωγή θέλει και μια ενδιαχόμενη αλλαγή ομάδων, που στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αφού πρώην κολλητοί γίνονται αντίπαλοι και νέες κλίκες δημιουργούνται και φέρουν τα πάνω κάτω! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για κάθε εξέλιξη σχετική με το Survivor 5 από τον Άγιο Δομίνικο και τις δύο παραλίες, Διασήμων και Μαχητών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα