Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚρίση σε Alpha και Star με τον ανεξέλεγκτο Μάνεση – Ψίθυροι αποχώρησής...

Κρίση σε Alpha και Star με τον ανεξέλεγκτο Μάνεση – Ψίθυροι αποχώρησής το καλοκαίρι από τον σταθμό

Σε μείζον θέμα έχει αναδειχθεί η ρητορική του Νίκου Μάνεση για τις μετρήσεις της τηλεθέασης με ευθείες επιθέσεις του δημοσιογράφου κατά της πρωινής παιδικής ζώνης του STAR.Το Σάββατο ανέλυσε τέταρτο προς τέταρτο στον «αέρα» της εκπομπής του τα νούμερα τηλεθέασης των παιδικών προγραμμάτων του STAR αναφέροντάς τα μάλιστα ονομαστικά. Φυσικά ήχησε συναγερμός και στα δύο κανάλια τα οποία ως γνωστόν ανήκουν κάτω από την ίδια επιχειρηματική ομπρέλα.

Μάλιστα τα παράπονα διευθυντικών στελεχών του STAR ήταν κάτι παραπάνω από έντονα σε πρόσωπο της διοίκησης που συνομιλεί απευθείας με την ιδιοκτησία των δύο τηλεοπτικών σταθμών.

Στον Alpha, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη ενόχληση με τον Νίκο Μάνεση με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια για το επόμενο καλοκαίρι να είναι πιθανά:

Ακόμη και αποχώρηση του δημοσιογράφου από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, το κεντρικό δελτίο των δύο τελευταίων ημερών της εβδομάδας και εν τέλει από το κανάλι. Κάποιοι άλλοι βέβαια δεν αποκλείουν και «ηρωϊκή έξοδο» Μάνεση από τον Alpha το καλοκαίρι με δική του πρωτοβουλία…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα