Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚι όμως μίλησαν – Η πρώτη αναφορά του Κανάκη στον Παναγιωτόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως μίλησαν – Η πρώτη αναφορά του Κανάκη στον Παναγιωτόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές των εορτών και φυσικά το μεγάλο σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιώτη, οι Αντώνης Κανάκης, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς δεν είχαν πει… λέξη για τον πρώην συνεργάτης τους.

Προφανώς κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία, αλλά όπως σας είχαμε μεταφέρει με προηγούμενα ρεπορτάζ, αποτελούσε απόφαση του Κανάκη, που είχε ξεκαθαρίσει τόσο στους συνεργάτες του όσο και στον ΑΝΤ1, πως θα ασχοληθούν ξανά με το θέμα μόνο όταν υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση.

Οι Ράδιο Αρβύλα, εκτιμούν, πως έχουν ξεκαθαρίσει επαρκώς και σε όλους τους τόνους πως δεν είχαν καμία σχέση και ούτε φυσικά γνώριζαν τις παραβατικές ενέργειες του Παναγιωτοπούλου και για αυτό και τον απομάκρυναν άμεσα μόλις τις έμαθαν.

Ωστόσο, σε μία από τις τελευταίες εκπομπές τους, έγινε για πρώτη φορά το 2022 αναφορά στον Στάθη Παναγιωτόπουλου και στην απομάκρυνσή του μέσω ενός βίντεο. Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο που σχολιάζουν το Survivor, και στο οποίο ακούμε κάποιον που… μιμείται τον Γιώργο Κατσαούνη να ζητάει δουλειά και θέση στο Ράδιο Αρβύλα, λέγοντας «να με πάρεις δίπλα σου Αντώνη, τώρα που στείλατε κι έναν»!

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη φράση, μέσω χιούμορ, από την εκπομπή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από περίπου έναν μήνα. Λέτε η αναφορά στον… τέταρτο που έγινα, να είναι μόνο για πλάκα; Πολλές φορές πάντως λέγονται αλήθειες μέσω αστείων!

Δείτε το βιντεο εδώ

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα