Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚατερίνα Καραβάτου: Σε ρόλο-έκπληξη στην ΕΡΤ;

Κατερίνα Καραβάτου: Σε ρόλο-έκπληξη στην ΕΡΤ;

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, τα κανάλια βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα ανανεωμένα προγράμματα που θα παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό. Η ΕΡΤ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό αναζητά να εντάξει στο νέο της πρόγραμμα άλλο ένα τηλεπαιχνίδι μετά τον “Πιο αδύναμο κρίκο” με τον Τάσο Τρύφωνος προκειμένου να εμπλουτίσει κι άλλο το πρόγραμμά της.

Σύμφωνα με την Real Life, η διοίκηση της ΕΡΤ προκρίνει το τηλεπαιχνίδι “Πες τη λέξη” με στόχο να το εντάξει στις 19:00 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της δημόσιας τηλεόρασης ένα από τα ονόματα που έχουν ρίξει στο τραπέζι προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης είναι εκείνο της Κατερίνας Καραβάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής “Τι λες τώρα” στο MEGA φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που σκέφτηκαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ, σύμφωνα με την Real, ενώ αρκετές πιθανότητες έπειτα από θετικές εισηγήσεις εντός ΕΡΤ, έχει και ένας άνδρας ηθοποιός, με τις τελικές αποφάσεις να γίνονται γνωστές σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα