Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚατερίνα Ζαρίφη: Θα μου άρεσε πολύ το βραδινό και σχολιαστικό

Κατερίνα Ζαρίφη: Θα μου άρεσε πολύ το βραδινό και σχολιαστικό

Για το τηλεοπτικό της παρόν αλλά και μέλλον μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” αποκαλύπτοντας ότι θα την ενδιέφερε να μεταφερθεί και στη βραδινή ζώνη.

Η παρουσιάστρια του Open ανέφερε σχετικά με την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ότι “Αφού έχουμε βγάλει τη σεζόν μέχρι τώρα, λέμε και δόξα τω Θεώ… Πάντα κάναμε gossip, αλλά παίρνουμε τα θέματα από εσάς (σ.σ. άλλες εκπομπές). Ακόμα και το τηλεοπτικό σχόλιο, gossip είναι, είναι ο τρόπος που το κάνεις είναι που σε κάνει διαφορετικό… Οι αλλαγές ώρας στην εκπομπή ήταν ο μεγάλος σκόπελος που περάσαμε. Τώρα επανήλθαμε στις14:00. Απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος μας ήθελε στις 14:00. Δεν ήταν δική μου θέληση να πάμε 14:45, αλλά κάναμε την προσπάθειά μας φιλότιμα” σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα μελλοντικά της τηλεοπτικά πλάνα η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε πως “Σαφέστατα έχουμε καλή διάθεση με την Barkingwell Media. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένη από την εταιρία παραγωγής, είσαι ελεύθερος να πεις αυτά που θες. Θα μου άρεσε πολύ το βραδινό και σχολιαστικό. Δηλαδή το Ζαρίφη by night το έβλεπα… Στα τηλεπαιχνίδια καβατζώθηκαν οι θέσεις”

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα