Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το "άδειασμα" του ΣΚΑΪ - Έδωσε στη...

Καταπέλτης ο Γιώργος Τσαλίκης μετά το “άδειασμα” του ΣΚΑΪ – Έδωσε στη δημοσιότητα το video από την υπογραφή του συμβολαίου!

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, μία φωτογραφία με το λογότυπο του Big Brother και ένα βίντεο από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε στην απόφαση του ΣΚΑΪ να διακόψει την επικείμενη συνεργασία τους, πριν καν αρχίσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέλυσε το χρονικό της συμφωνίας του με το κανάλι του Φαλήρου και μάλιστα αποκάλυψε πως ο σταθμός ήταν εκείνος που τον πίεσε να επικυρώσουν τη συμφωνία τους πριν φύγει για επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Αυστραλία, όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε πως όσο βρισκόταν στην Ελλάδα -κατά τη γνώμη του- έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ώστε να μην διαρρεύσει κάτι από πλευράς του για την επικείμενη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, δεν έκανε δηλώσεις ενώ έμπαινε στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού που εργάζεται από την πίσω πόρτα για να μην συναντηθεί με κάποια τηλεοπτική κάμερα που τον αναζητούσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα