Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαραμπόλα με Survivor: Πρόταση βόμβα Ατζούν σε Φαίη Σκορδά - Υπογράφει με...

Καραμπόλα με Survivor: Πρόταση βόμβα Ατζούν σε Φαίη Σκορδά – Υπογράφει με τρελά χρήματα!

Το Survivor φέτος αναμένεται να ξεκινήσει νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρώτη ημερομηνία που έχουν δώσει οι υπεύθυνοι στους παίκτες που συζητούν για να συμμετέχουν στην all star βερσιόν είναι η 10η Δεκεμβρίου.

Αν τελικά αυτή είναι η ημερομηνία που οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τον Άγιο Δομίνικο, το Survivor φέτος θα ξεκινήσει στα μέσα του Δεκέμβρη.

Η εξέλιξη αυτή βεβαίως φέρνει αναστάτωση και στα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού καθώς το The Voice που έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΣΚΑΪ δεν θα έχει ολοκληρωθεί.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να βρεθεί κάποιος ή κάποια που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό ο οποίος θα πρέπει να αναχωρήσει για το Άγιο Δομίνικο στα μέσα του επόμενου μήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναζητείται μια τέτοια λύση. Θυμίζουμε ότι όταν η Δούκισσα Νομικού συνεργαζόταν με τον ΣΚΑΪ είχε παρουσιάσει τον τελικό του The Voice.

Ποιος θα αναλάβει αυτόν τον ρόλο φέτος;

Στους διαδρόμους του σταθμού το όνομα που ακούγεται είναι αυτό της Φαίης Σκόρδα.

Η υποψηφιότητα της Φαίης συγκεντρώνει, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, τις περισσότερες πιθανότητες για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό.

Και, όπως επιμένουν οι ίδιες πηγές, είναι θέμα χρόνου να γίνει επίσημη πρόταση στη Φαίη. Αν τελικά την αποδεχτεί τότε θα τη βλέπουμε σε δύο ταμπλό: το πρωί στο «Πρωινό μας» και τις Κυριακές το βράδυ στο The Voice.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα