Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαλύτερος απ’ τον Τριαντάφυλλο: Αυτός είναι ο διάσημος που ο Acun πιστεύει...

Καλύτερος απ’ τον Τριαντάφυλλο: Αυτός είναι ο διάσημος που ο Acun πιστεύει ότι θα τρελάνει κόσμο στο Survivor

Το Survivor 5 βρίσκεται στην τελική του ευθεία, λίγο πριν την πρεμιέρα του, εκτός απροόπτου, στις 27 Δεκεμβρίου και τα ονόματα της ομάδας των Διάσημων του φετινού κύκλου επιτέλους αποκαλύφθηκαν, δείχνοντας ότι έρχεται μία πολύ δυνατή τηλεοπτική κόντρα του ΣΚΑΪ με την ελληνική μυθοπλασία του ανταγωνισμού.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου έγινε η επίσημη πρώτη αποκάλυψη των 10 παικτών που θα επανδρώσουν την ομάδα των Διάσημων. Μεταξύ αυτών είναι και δύο ονόματα που είχαν ακουστεί εδώ και μήνες αλλά δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωση της συνεργασίας μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για τους Θανάση Βισκαδουράκη και τον Χρυσοβαλάντη Αυγενικό, κατά κόσμον Βαλάντη. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής θα είναι πιθανότατα και οι παίκτες που θα απασχολήσουν περισσότερο το κοινό φέτος καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονες προσωπικότητες και θα διεκδικήσουν ως το τέλος το μεγάλο έπαθλο.

Eιδικά για τον Βαλάντη υπήρξε έντονο «κυνήγι» από την ομάδα παραγωγής του Ατζούν Ιλικαλί, καθώς στο πρόσωπό του η παραγωγή βλέπει τον επόμενο παίκτη που θα δημιουργήσει ίντριγκες, κόντρες και την επιθυμητή τηλεθέαση μέσα από την παρουσία του στο Survivor.

Οι δέκα παίκτες που θα μπουν στην πρώτη φάση του ριάλιτι στην ομάδα των Διάσημων είναι οι εξής:

Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Λεγάκης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντης, Άρης Σοϊλέδης, Απόστολος Ρουβάς, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Γιάννης Χατζηγεωργίου και Νότης Χριστοδούλου.

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα