Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαι του χρόνου το Voice αλλά με αλλαγές στην επιτροπή

Και του χρόνου το Voice αλλά με αλλαγές στην επιτροπή

Θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν το «The Voice» στον ΣΚΑΪ. Αυτό περιλαμβάνει η αρχική συμφωνία του καναλιού με τον τούρκο παραγωγό και παρά την μεγάλη κόπωση που παρουσιάζει το talent show στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι από τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που καταφέρνει να σταθεί με διψήφια στον ανταγωνισμό όταν τα περισσότερα καινούργια πρότζεκτς κινούνται σε μονοψήφια. Αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα πάει ως έχει για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν.

Οι πληροφορίες του nassosblog.gr λένε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές με πρωτοβουλία του ίδιου του Ατζούν που θέλει να βάλει «νέο αίμα» στο «The Voice».

Δύο από τα μέλη της επιτροπής τουλάχιστον θα χαιρετήσουν χωρίς αυτή τη στιγμή βέβαια να έχει αποφασιστεί ποια θα είναι καθώς και το κανάλι και η εταιρία παραγωγής είναι ευχαριστημένη απ’ όλους όμως η αλλαγή κρίνεται επιβεβλημένη για να αποκτήσει το πρόγραμμα και πάλι δυναμική.

Βέβαια αντίστοιχη συνταγή εφαρμόστηκε φέτος και στο «GNTM» χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα πλην των πολλών σχολίων για τη Χατζηπαντελή στο twitter που όμως δεν είχαν αντίκρισμα στους πίνακες τηλεθέασης.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα