Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚαινούργιου – Μάλλης σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους: Τα κλάματα, οι...

Καινούργιου – Μάλλης σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους: Τα κλάματα, οι φωνές κι ο ειρηνοποιός

Σε μια κλωστή κρέμεται η σχέση του Θέμη Μάλλη και της Κατερίνας Καινούργιου. Αφορμή για την ένταση ανάμεσα στους δυο στενούς συνεργάτες το επεισόδιο της Δευτέρας, όπου η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Katerina” ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα μετά από διαφωνία με το κοντρόλ αναφορικά με το σοβαρό θέμα που προβαλλόταν εκείνη την στιγμή.

Οι φωνές των Καινούργιου – Μάλλη έφτασαν μέχρι την… ΕΡΤ!

Ο Θέμης Μάλλης στο OPEN μετά την παραίτηση

Το θέμα και η ένταση που δημιουργήθηκε, από την ώρα που η Κατερίνα είδε που βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής και το σχολίασε, δεν έμεινε μόνο στο περιστατικό του αέρα και στο πλατό, αλλά και εκτός αυτού. Σύμφωνα με το youfly.com η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε σε έξαλλη κατάσταση από το πλατό στο διάλειμμα με φωνές που ακούγονταν σε όλο το Studio Pro, στο οποίο μάλιστα γυρίζονται και άλλες εκπομπές όχι μόνο του ALPHA αλλά και άλλων σταθμών όπως είναι το STAR αλλά και της ΕΡΤ.

Ενδεικτικό είναι ότι εκείνη την ώρα, η Έλενα Κατρίτση έκανε γύρισμα με την Σία Κοσιώνη για την εκπομπή “Προσωπικά”, και προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές αναγκάστηκαν οι συνεργάτες της να κλείσουν τις πόρτες.

Η αντίδραση Θέμη Μάλλη και ο «πυροσβέστης» Νίκος Κοκλώνης

Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης για το J2US του Σαββάτου;

Mάλιστα ο Θέμης Μάλλης, ο οποίος πέρα από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της εκπομπής και βρίσκεται στο αυτί της Κατερίνας, αποχώρησε από το πλατό αμέσως μετά το συμβάν και την ανταλλαγή βαριών εκφρασεων ανάμεσα στους δυο, προτού καν ολοκληρωθεί η “Super Katerina”. Φήμες μάλιστα τον ήθελαν να δήλωσε παραίτηση αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στο πόστο του, ωστόσο, τρεις μέρες μετά το περιστατικό που αποτελεί ένα από τα πολλά που έχουν συμβεί φέτος ανάμεσα στον ίδιο και στην Κατερίνα και στα οποία έχουν γίνει μάρτυρες και οι ίδιοι οι τηλεθεατές, οι σχέσεις με την παρουσιάστρια δεν έχουν αποκατασταθεί παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης είναι ο άνθρωπος που έχει μπει στη μέση και λειτουργεί πυροσβεστικά όπως πάντα, προσπαθώντας να αποτρέψει τα χειρότερα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου

Όλα ξεκινησαν την Δευτέρα όταν η Κατερίνα άρχισε να φορτίζεται συναισθηματικά, λέγοντας: «Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα