Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚίνηση-ματ Ατζούν για Survivor – Συμφωνία με κορυφαίο Έλληνα αθλητή!

Κίνηση-ματ Ατζούν για Survivor – Συμφωνία με κορυφαίο Έλληνα αθλητή!

Αφήνει την καθημερινή σκληρή προπόνηση και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο, όπου φυσικά ταξιδεύει με μοναδικό στόχο το μεγάλο έπαθλο. Ο Τούρκος παραγωγός έκλεισε ένα πολύ δυνατό deal.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκλεισαν οι πρώτες συμφωνίες για το Survivor All Star με αρκετούς απο τους παίκτες να έχουν περάσει απο τα γραφεία της Acun Medya για να υπογράψουν τα συμφωνητικά.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες διαρροές που ήδη έχουν κυκλοφορήσει, το ποσό που θα παίρνουν οι παίκτες την εβδομάδα είναι ίδιο για όλους και αυτό είναι 5.000 ευρώ βδομαδιάτικό για κάθε παίκτη που η παραγωγή θα επιλέξει να καλέσει.

Αυτό που ακούγετε έντονα όμως είναι ότι κάθε παίκτης θα πάρει τα ίδια λεφτά με τους υπόλοιπους είτε μείνει μια εβδομάδα είτε μείνει 6 μήνες, άρα όπως καταλαβαίνετε τα χρήματα φαίνεται ότι είναι πάρα πολλά για όλους, αν ισχύει αυτή η φήμη

Το συμφωνητικό αναφέρει επίσης ότι απαγορεύεται ρητά σε όλους τους παίκτες να συζητήσουν το παραμικρό για το νέο Survivor All Star, σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιηθεί ρήτρα που ήδη έχουν υπογράψει όλοι.

Ήδη όπως θα έχετε δει και απο διάφορες δηλώσεις πρώην παικτών που ρωτήθηκαν για το Survivor All Star και το αν θα συμμετάσχουν, όλοι ανεξαιρέτως μίλησαν αόριστα σαν μην ξέρουν τίποτα.

Ακόμα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κύπριος παίκτης απο τον πρώτο κύκλο που πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να βγαίνει απο τα γραφεία της παραγωγής, δήλωσε ότι ήρθε να δει το Ράλι Ακρόπολις και ότι πέρασε απο τα γραφεία για να πει ένα γειά σε παλιούς γνωστούς.

Το ότι έχουν υπογραφεί προσύμφωνα βέβαια δεν σημαίνει ότι πρώτον θα γίνει Survivor και δεύτερόν ότι αυτός που έχει υπογράψει συμφωνητικό θα τον καλέσει η παραγωγή στο Survivor All Star.

Ποιοι υπέγραψαν ήδη προσύμφωνο, για πόσα χρήματα και πότε θα έχουν τελική απάντηση.

Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο ότι υπογραφές έχουν βάλει ήδη οι :Μαριαλένα, Καρολίνα, Κώστας Παπαδόπουλος, ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα