Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ“Κάηκε” η κουζίνα στο “Πρωϊνό”! Το ζευγάρι θέλει Καλλίδη - Στα κάγκελα...

“Κάηκε” η κουζίνα στο “Πρωϊνό”! Το ζευγάρι θέλει Καλλίδη – Στα κάγκελα ο Συρίγος

Γνωστή τακτική στην τηλεόραση. Έχεις τον άλλο στο «περίμενε» ενώ παράλληλα μιλάς και με κάποιον άλλο. Ο Πέτρος Συρίγος που δεν είχε πρόταση για επιστροφή στην Ελένη Μενεγάκη όπως κάποιοι διέρρευσαν θα είναι και του χρόνου τελικά στην κουζίνα του «Πρωινού».

Τα νούμερα της μαγειρικής τη χρονιά που πέρασε δεν ήταν και τα καλύτερα ωστόσο ο τηλεμάγειρας έχει καλά εμπορικά για τα δεδομένα που επικρατούν πια στην τηλεόραση και με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τις καθημερινές αλλά και τον Άκη Πετρετζίκη τα Σαββατοκύριακα να απορροφούν τη μερίδα του Λέοντος.

Ωστόσο στο παρασκήνιο μαθαίνω γίνονται κινήσεις. Φαίη και Γιώργος επιθυμούν πολύ την επιστροφή του Βασίλη Καλλίδη και είναι γνωστή η προσωπική σχέση που έχει ο μάγειρας με την παρουσιάστρια.

Εκείνος όμως πρόπερσι αποχώρησε γιατί δεν συνεχίστηκε η μαγειρική εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Και το ζητούμενό του για να επιστρέψει ήταν να κάνει και κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε παλαιότερα. Εκεί κολλούν οι συζητήσεις. Και παραμένει ο Συρίγος στη θέση του μέχρι νεωτέρας…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα