Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΙωάννα Μαλέσκου: Εκεί πάει μετά τον ΣΚΑΙ

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκεί πάει μετά τον ΣΚΑΙ

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για το κανάλι του ΣΚΑΪ από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στη showbiz.Η διάσημη παρουσιάστρια της εκπομπής Love it φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της εκπομπής που και τη φετινή σεζόν κατάφερε να βρεθεί ψηλά στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα σενάρια έπαιρναν και έδιναν αναφορικά με τον επόμενο σταθμό που θα καταφέρει να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του την Μαλέσκου, με ορισμένες συζητήσεις να φημολογείται πως έγιναν τόσο με το κανάλι του Star όσο και με αυτό το Open Beyond.

Σύμφωνα με όσα όμως αποκάλυψε ο Γιώργος Σκρομπόλας στο MEGA Καλημέρα, άλλο μπορεί να είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Μαλέσκου μετά τον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, παρέα με τον Κώστα Τσουρό, η Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ!

H δημόσια τηλεόραση σκοπεύει να μπει δυνατά στη μάχη της νέας χρονιάς και ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα είναι και αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου, που είναι ικανή να κάνει τη διαφορά.

Η ψυχαγωγία αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΡΤ και δεν αποκλείεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου να αναλάβει ένα σοβαρό project σε αυτήν.

Πηγή: Sportime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα