Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΘυμάσαι τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Αυτός θα είναι ο...

Θυμάσαι τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Αυτός θα είναι ο νέος αρχισυντάκτης της «Φάρμας»

Με τη Φάρμα να καταλήγει στον… τερματισμό με σχετικά θετικό πρόσιμο στις επιδόσεις της, οι ιθύνοντες του σταθμού ήδη ετοιμάζουν τον επόμενο κύκλο!

Μπορεί να μην υπήρξε η μεγάλη έκπληξη της σεζόν σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης -μην ξεχνάμε ότι είχε πολύ δυνατούς αντιπάλους- όμως ο ΑΝΤ1 αποφάσισε πως αξίζει στη Φάρμα μία δεύτερη ευκαιρία και έτσι έχουν μπει μπροστά οι μηχανές για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν.

Ήδη μάλιστα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το τρέιλερ για όσους θέλουν να λάβουν μέρος στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι νέοι συντελεστές της σειράς -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες “ξηλώθηκαν” οι περισσότεροι από τους επιτελικούς πίσω από τις κάμερες- με τον Στέργιο Νένε που όλοι θυμόμαστε ως… ηνοχόο στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” να παίρνει μεταγραφή από το Star -βρισκόταν και εκεί πίσω από τις κάμερες για το MasterChef- και να αναλαμβάνει δράση στη Φάρμα.

Φυσικά παρουσιαστής και του χρόνου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος επάξια κέρδισε τις εντυπώσεις με τον επικοινωνιακό του χαρακτήρα και την εξωστρέφεια όμως κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν τελικά το κόνσεπτ που θα βγει στον αέρα θα έχει για ακόμα μία φορά επώνυμους παίκτες ή θα γίνει με παίκτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας που το κοινό θα συμπαθήσει και θα αναδείξει στους επόμενους celebrities της ελληνικής τηλεόρασης.

Εκείνο που δείχνει να απασχολεί την παραγωγή είναι η περίοδος που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα καθώς στη φάρμα που θα είναι το τηλεοπτικό “σπίτι” των αγροτών και τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα πρέπει να γίνουν λίγο… δυσκολότερες για τους ενοίκους της, από ό,τι αν ζούσαν εκεί μέσα στο κατακαλόκαιρο με την ανυπαρξία έντονων καιρικών φαινομένων (βροχή και κρύο).

Όμως, η παραγωγή δεν θέλει να ξεκινήσουν και στο πολύ κρύο καθώς τα πλάνα των εντυπωσιακών κοριτσιών που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο (βλέπε Κατσογρεσάκη ή Παναγιώταρου) να κάνουν μπάνιο με μαγιό στο αυτοσχέδιο μπάνιο με κουβάδες πρέπει να επαναληφθούν και στον επόμενο κύκλο. Το πολύ κρύο λειτουργεί… κατασταλτικά σε τέτοιες περιπτώσεις οπότε οι ιθύνοντες του παιχνιδιού θεωρούν ότι οι αρχές φθινοπώρου με τα πρώτα κρύα είναι ό,τι πρέπει.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι δεν προβλέπεται για τον επόμενο ενάμιση μήνα να ξεκινήσουν γυρίσματα, αν και μαθαίνουμε ότι είναι πολλοί οι τηλεθεατές που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής για να είναι οι πρωταγωνιστές του επόμενου κύκλου της Φάρμας.

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Ρόδου